Film - archív
Moderátor: sevencreature
Beru na vědomí. Ostatně už jen ten Cruise je dostatečný důvod pro změnuVampiria píše:Btw. místo Vanilla Sky což je imho nic moc US remake doporučuji původní španělský film od Alejandro Amenábara Abre los ojos (aka Open your eyes) http://www.csfd.cz/film.php?17060

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Persian saying
nj, Žhavé...yenn píše:Žhavé?

Hádáš správně. Stejně jako mám na mysli Čaroděje ze země Oz od Thorpa(1939) a Metropolis od Langa(1927). Pokud možno, volím vždy tu nejlepší a nejpropracovanější verzi...yenn píše:Verze od Zaffirelliho, kterou, hádám, máš na mysli, je vskutku parádní. A Julie je v ní opravdu fešná
If king at noon says it's night,
Persian saying
Persian saying
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, tyhle knihy jsem četl taky víckrátVampiria píše:Dalcor: Gustík a Šarik rulez!

Samozřejmě je nejlepší Džugašvili

Dalcor: A jaký je ten seriál - povedl se? Pokud se nepletu, tak v knichách (teda alespoň té verzi, co vlastním) byly fotografie ze seriálu - je to tenhle seriál?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
Jo je. Samozřejmě je to poplatné době vzniku (tedy nějaká 50-60. léta...), ale já se výborně bavil. Pár scén je trochu upravená proti originálu a Černousova si představuju jinak, ale jinak SUPPPEEEEERRRRR.
Hele nepleteš si trochu Gřeš s Josífkev Visarionovičem?
Ještě mají Kpt. Klose (Polský James Bond) ale ten mě také nebe...
Hele nepleteš si trochu Gřeš s Josífkev Visarionovičem?
Ještě mají Kpt. Klose (Polský James Bond) ale ten mě také nebe...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
souhlasyenn píše:Hotel Rwanda - ačkoli souhlasím s Ajantisovým názorem, že bez několika posledních minut by se tento film obešel, summa summarum je velmi dobrý. Doporučuji.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Videl jsem tu docela pekny Sarumanuv vycet oblibenych filmu, a i kdyz jsem jej cely pochopitelne necetl, s par zbezne zahlidnutymi souhlasim, a jelikoz svuj "top ten" nosim v mobilu, proc bych se o nej s vami nepodelil 
takze: (nejni serazeno dle kvality)
Muj bratr Tom, 12 opic, Memento, Matrix1, Pulp Fiction, Dogville, Klub rvacu, Interstate 60, Sesty smysl, Trainspotting, Prolomit vlny, Ghost dog, Obchod na korze, Mulholland Drive, Vecny svit neposkvrnene mysli, Tygr a drak, Blizenci, Vse o me matce, Nebe nad Berlinem, Mluv s ni, Magnolia, Hrdina, Oldboy, Hledani zeme Nezeme... a Zivot Briana a Hledani Svateho Gralu od MP
a nejvetsi filmova zklamani:
Jacksons trilogy, Vykoupeni z veznice Shawshank (omluva za zkomoleni), Cokolada, Klan letajicich dyk...
a specialni kategorii za super dojem ma Ichi the killer

takze: (nejni serazeno dle kvality)
Muj bratr Tom, 12 opic, Memento, Matrix1, Pulp Fiction, Dogville, Klub rvacu, Interstate 60, Sesty smysl, Trainspotting, Prolomit vlny, Ghost dog, Obchod na korze, Mulholland Drive, Vecny svit neposkvrnene mysli, Tygr a drak, Blizenci, Vse o me matce, Nebe nad Berlinem, Mluv s ni, Magnolia, Hrdina, Oldboy, Hledani zeme Nezeme... a Zivot Briana a Hledani Svateho Gralu od MP
a nejvetsi filmova zklamani:
Jacksons trilogy, Vykoupeni z veznice Shawshank (omluva za zkomoleni), Cokolada, Klan letajicich dyk...
a specialni kategorii za super dojem ma Ichi the killer

Jsem se trochu informoval: LexxDaemon píše:Před 11ti lety jsi mohl vidět vlčí mlhu, ale ne seriál z roku 1997 :)
Žádný film není. Jsou 4 filmy, které byli rozděleny na 8 epizod a to je první série ;)
Ale to už jsme opravdu až příliš OT...
S tím že to byl Film a Seriál jsem tak špatně neležel ;). (jinak jsem ale vážně viděl vlčí mlhu... :) )
Film měl 4 díly a poprvé byl v televizi na Vox v květnu 1997.
Seriál měl 65 Epizod a poprvé byl vidět na RTL2 v květnu 1999.
Viděl jsem obojí a musím se přiznat že se mi to líbilo :).
Lexx – The Dark Zone http://www.mystery-files.de/lexx/?PHPSE ... 93ae4261ce
Lexx – The Dark Zone http://www.wunschliste.de/links.pl?s=1459&p=0
Lexx - Die Serie http://www.wunschliste.de/links.pl?p=1&s=4038
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^