A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

yenn píše:Frosty: Lovce jelenů jsem neviděl, leč vím, že tam běhá týpek s čímsi kolem hlavy a že se tam hraje ruská ruleta, pročež odhaduji, že to je z něj.
Hmm, tak sorry za spoiler...;-)
Jo, je to Deer Hunter.
Frosty píše:Cesare: njn, holt se bez té prostřelené hlavy budeš muset obejít
Ani nápad...:-)
Radši zatím zůstanu u Connyho Blooma. ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

yenn: IMO jsou zábavnější odkazy v různých parodiích (moje oblíbená je ze Simpsonů - kde pořádá Vočko vzadu v hospodě nelegální ruskou ruletu :lol:).

Ale fajn film - nejen kvůli Walkenovi :mrgreen: (hmm, to mi připomíná, že nevím jistě, jestli jsem viděl Bullet in the Head do konce :think:).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Cesare: Nesnáším pohyblivé avatary a tenhle by byl mezi nimi král. :pray:

Eh, při zmínce o Deer Hunterovi si vždycky vzpomenu na Mariňáka a "kazetu z domova". :lol:
No ehm... ale leží mi tu ten film a čeká na shlédnutí. Bohužel na něj nemám čas, 3 hodiny jsou 3 hodiny. :-?
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Walken !!!! A Deer Hunter, hmm...nešlo by něco udělat s tím, aby to šlo? Mně by se to docela zamlouvalo:).
Škoda, že to tu nejde...btw. obávám se, že asi brzy skončím s avatarem s tváří Alexe Veljanova :)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Ajantis píše:Cesare: Nesnáším pohyblivé avatary a tenhle by byl mezi nimi král. :pray:
Taky jsem pohyblivý avatary nesnášela - ale nějak jsem si na ně poslední dobou zvykla...:-) Dokonce se mi začaly zamlouvat... Ano, i tak hluboko lze klesnout...:-) :twisted:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Tinnarr píše:Tinar sem pouzival na DrD a z toho vzniklo Tinnarr. Ale Tinar je ciste vymysleny.
Ne, neni... tu knihu kde vystupoval mam este doma :P
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

emo_freak píše:
Tinnarr píše:Tinar sem pouzival na DrD a z toho vzniklo Tinnarr. Ale Tinar je ciste vymysleny.
Ne, neni... tu knihu kde vystupoval mam este doma :P
lol tak vo tom nic nevim. Tak to si mi ten nick asi poradil ty ne? ja doted nemel tuseni ze je z naky knihy. no kazdopadne po uprave je uz originalni.
Naposledy upravil(a) Tinnarr dne 22.9.2006 16:14, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Tinnarr píše:lol tak vo tom nic nevim. Tak to si mi ten nick asi poradil ty ne? ja doted nemel tuseni ze je z naky knihy. no kazdopadne po uprave je uz originalni.
tje mozny :lol:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

A je tu změna...já Vás varovala. :twisted:
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vampiria: Alex... Předchozí avatar/podpiss se mi líbil víc, ale na tom nejspíš ani nesejde :lol:

A stejně jako minule i tentokrát měním avatar souběžně s Vampirií (zvláštní náhoda)... Ke všemu jsem pŕipojil stylově "pražácké" bydliště. :mrgreen:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Vampiria: Mno avatar je pekný, zaujímavá fotka, lepší než ten predchádzajúci, ale bývalý podpis sa mi páčil viacej... aj keď ono kombinácie starý avatar/nový podpis a nový avatar/starý podpis by boli toršku mimo... :-D

Adieu: Čo to je za ultra-árijská osoba? :-D
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Yachiko: To jest mim. :-D Přišlo mi stylový dát tam po tý masce zas někoho zamaskovanýho. :lol:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Yachiko: Refrén z Return jsem tu již jednou měla..možná sem hodím ještě něco jiného od Lokajů do podpisu..nad tím jsem chvíli uvažovala, ale avatar byl jasný hned, úžasná fotka úžasného Alexe :-P
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Tak můj avatar je jenom zmenšeninou tohohle obrázku a podpis je kombinací několika věcí: 1) jedna hláška z jednoho anglického fanficu 2) jedna z vypravěčových hlášek z Popelky nazaretské (ale v nynější hrané verzi se to bohužel nevyskytuje, i když je to napsané ve scénáři) a 3) odkaz na 'rewards points' na Galbadia Hotel ;-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše:Yachiko: Refrén z Return jsem tu již jednou měla..možná sem hodím ještě něco jiného od Lokajů do podpisu..nad tím jsem chvíli uvažovala, ale avatar byl jasný hned, úžasná fotka úžasného Alexe :-P
Jj, líbí... ;-)
I když do podpisu bych si vrzla něco jinýho. Síla "Return" spočívá spíš v melodii a textově jsou zajímavější sloky, než refrén...
Ale je to tvůj podpis a já se ti do něj srát nebudu...;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“