Jaká? (Prošvihla jsem to...)Lerek píše:Dnes jde poslední díl Lovců duchů, vysoce ho doporučuji stane jediná doopravdy zajímavá věc v celých 22 dílech
Seriály
Moderátor: sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
zabil je i s fotrem náklaďák a hrála k tomu krásná písnička s textem: "hope you're quite prepared to die..."Cesare píše:Jaká? (Prošvihla jsem to...)Lerek píše:Dnes jde poslední díl Lovců duchů, vysoce ho doporučuji stane jediná doopravdy zajímavá věc v celých 22 dílech
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřím ti. Zní to až příliš dobře na to, aby to byla pravda...Lerek píše:zabil je i s fotrem náklaďák a hrála k tomu krásná písnička s textem: "hope you're quite prepared to die..."Cesare píše:Jaká? (Prošvihla jsem to...)Lerek píše:Dnes jde poslední díl Lovců duchů, vysoce ho doporučuji stane jediná doopravdy zajímavá věc v celých 22 dílech

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
mám ten díl na své hárd drajv, takže ti ho milerád v případě zájmu někam upnu ;)Cesare píše:Nevěřím ti. Zní to až příliš dobře na to, aby to byla pravda...Lerek píše:zabil je i s fotrem náklaďák a hrála k tomu krásná písnička s textem: "hope you're quite prepared to die..."Cesare píše: Jaká? (Prošvihla jsem to...)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
aha, takže nakonec se ukáže, že se jim to buď zdálo a nebo to jen tak vypadalo, že jsou mrtví a nebo že by pak lovili kolegy?Corax píše:O smrti Lovců duchů (vzhledem k tomu, že to má ještě druhou sezónu) mám, řekněmě, pochybnosti... Pár posledních epizod se ale už docela zdvihlo z bahna podrůměru, takže bych na druhou sezónu byl i docela zvědavý.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že první dvě epizody jsem prošvihla - vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hm, to na ně příště také mrknu. Včera/dnes jsem si opakoval ŠedokřídléCesare píše:vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Heh. A mne sa prave tato tretie pacila najmenej... :) Ale aj tak nepochopim, preco nemohli najskor dovysielat TrpaslikaCesare píše:Škoda, že první dvě epizody jsem prošvihla - vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
To mi sice taky neleze do hlavy, ale aspoň že ta (dočasná?) náhrada stojí za to... A náhodou - Čistič byl bombastickej...Elessar píše:Heh. A mne sa prave tato tretie pacila najmenej... :) Ale aj tak nepochopim, preco nemohli najskor dovysielat TrpaslikaCesare píše:Škoda, že první dvě epizody jsem prošvihla - vypadá to, že Black Books jsou opravdu kvalitka.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: