Ten tvůj pohled celkem chápu, ono to s Enigmou šlo po The Cross of Changes tak trošku do kytiček. Na Le Roi Est Mort, Vive Le Roi se mi sice pár tracků líbilo, ale na starší věci to nemá.MCZ píše:No, od Enigmy jsem slyšel desky dvě - Le Roi Est Mort, Vive Le Roi a Voyageur. Obě mají slibný začátek, řekněme první tři skladby, pak ale hudba upadá v nevýraznou šeď a nápaditost a atmosféra se jaksi vytrácí. To platí především o Voyageur. Nejsou to špatné desky, ale nikdy jsem se do nich nedokázal zaposlouchat, a to ne proto, že by snad byly složité, ale prostě mě nudily. Dodávám, že jde pouze o můj pohled.
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ a Cesare: V podstatě s oběma souhlasím. Voyager se mi nelíbí v podstatě vůbec. A Le Roi Est Mort, Vive Le Roi sice vcelku jo, ale prostě The Cross of Changes je lepší. Celkově mám rád tenhle typ hudby, takže občas poslechnu všechny, ale v podstatě se shodujeme...
EDIT: Což mi připomíná, že teď poslouchám Eru (první album).
EDIT: Což mi připomíná, že teď poslouchám Eru (první album).

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Díky ti. Za to tě na srazu bude celou dobu hladit 7c po plešce.yenn píše:Klik - až téměř dole, skladba číslo 23. Snad je to ono.

Autorem jest tedy Tiamat? Jsou tam spojené dvě písně a tahle je první, pročež bych řekl, že to bude asi ono.