Ad mapa - v bludišti pokaždé zmatená jako Goro před Tokiem, s mapou i bez ní, i když bez ní je to na skok z okna. Jednou jsem to klaté místo procházela snad dva dny, hystericky hledajíc Nordoma, abych ho nakonec objevila cca 2 místnosti od začátku

Moderátor: Sadako
Počkej, není tam Nordom jen na nejvyšší otížnost?Vampiria píše:Mně tam nikdy nikdo neumřel, to bude asi tou nejllehčí obtížností, na kterou to zásadně hrávám.
Ad mapa - v bludišti pokaždé zmatená jako Goro před Tokiem, s mapou i bez ní, i když bez ní je to na skok z okna. Jednou jsem to klaté místo procházela snad dva dny, hystericky hledajíc Nordoma, abych ho nakonec objevila cca 2 místnosti od začátku![]()
jo jo, i s mapkou to neni žádnej luxus, protože ty místnosti vypadaj všechny stejně - vždycky to na první pohled vypadá, že východy jsou na všechny strany a pak stačí chvíli nesledovat mapu a najednou ste v řiti :)Vampiria píše:Mně tam nikdy nikdo neumřel, to bude asi tou nejllehčí obtížností, na kterou to zásadně hrávám.
Ad mapa - v bludišti pokaždé zmatená jako Goro před Tokiem, s mapou i bez ní, i když bez ní je to na skok z okna. Jednou jsem to klaté místo procházela snad dva dny, hystericky hledajíc Nordoma, abych ho nakonec objevila cca 2 místnosti od začátku![]()
máš můj naprostý soucit, mě se stalo to samé - málem mi pohebala celá družinka, já se zařek, že toho modrona prostě najdu a nakonec jsem zjistil, že sem při kreslení mapy udělal chybu a přehlídl jednu místnost u samýho začátku - a hádejte ke byl.Vampiria píše:Mně tam nikdy nikdo neumřel, to bude asi tou nejllehčí obtížností, na kterou to zásadně hrávám.