Moderátor: sevencreature
Tak takovýho Pottera bych nejspíš skoukla s velkou chutí...Vlasák píše:OT: už se mi dnes pletou z toho všeho koukání na písmenka oči... takže čtu Harry Potter: a Serial Killer a koukám, cože toCesare píše:Tak jsem se asi po půl roce, co se mi to CD válí doma, podívala na film Henry: Portrait of a Serial Killer.
Hmm, Milenci a vrazi mají IMO své zvrhlé kouzlo. Musím přiznat, že se mi kupodivu svým způsobem líbil - ač nevím, jestli tak, jak režisér zamýšlel. Řekl bych, že je to až mírně psychedelická záležitost. Visuální stránka byla celkem podmanivá, řekl bych. A některé scény přímo vražedné (třeba ke konci, jak přijde manželka na pokoj mezi dělníkyAlieN píše:co jsem byl nucen shlédnout Milence a vrahy a Román pro ženy začínám mít pocit že takhle by se dala charakterizovat celá česká kinematografie
Sahara je průměrný, akčně-dobrodružný film, u kterého jsem si s často láskou vzpomněl na časy Indiana Jonese.Má dost hluchých a nudných míst, ale najde se i pár slušných momentů na začátku a na konci filmu a jednu pro mě výtečnou, a to když na řece vyhodili vlastním člunem nepřátelské plavidla se slovy uděláme Panamu.Jestli se to nejmenovalo Panama, tak mě opravte....Celkový dojem za 3*.Cozzinnni píše:Já jsem nedávno zhlédnul Saharu. No, slušně řečeno, mé pocity jsou rozporuplné. Příběh se mi zdál mírně syrový, ale mé militaristické srdce plesalo nad tím množstvím zbraní
Yves Massarde v podání Lamberta Wilsona. Taky nic moc nehrál...Cozzinnni píše:A co se Sahary týče, mě se líbila scéna, kdy McConaughey říká, že "tyhle stěny jsou tlusté půl metru, to nás ochrání před kulkami." a vzápětí tu loď prošpikuje salva z rotačníku onoho vrtulníku, jak v něm seděl ten...jak se jmenoval...