Chyby, problémy a jejich řešení
konzole
Dá se nějak pomocí konzole vytvořit kněz z Talosova chrámu? Sme to tam vybili a teď ho potřebujeme na jeden quest v Darkest Day... 

... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
Re: konzole
uč sa roleplayu chlapče@DI$ píše:Dá se nějak pomocí konzole vytvořit kněz z Talosova chrámu? Sme to tam vybili a teď ho potřebujeme na jeden quest v Darkest Day...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Jaký kněz z Talova chrámu? Pokud se nepletu, paňáků tam je jistě víc. Kde stojí?Vlasák píše:ale musíš vědět, kdo přesně to je...
EDIT: jak jsem koukal do vedlejší threadu, tak sám pořádně nevíš, kdo to je, ale aspoň tam padlo jméno... to to nešlo říct rovnou?
Kód: Vybrat vše
CLUAConsole:CreateCreature("TALMISS")
Kód: Vybrat vše
CLUAConsole:CreateCreature("TALMISS2")
Za dacana se omlovam, akorat me nastvalo, ze sem prijdu pro radu a vy se mi vysmejete... kazdopadne ta marka se jemnuje Mistress Ada...
Sem si nemohl vzpomenout na to jmeno, kdyz byla mrtva a zadnej save kde este zila sem uz nemel
Sem si nemohl vzpomenout na to jmeno, kdyz byla mrtva a zadnej save kde este zila sem uz nemel
... Ale člověk se doslova skládá z věcí, které nemají místo v prostoru a čase. (...) Odstraňte je - a zbyde vám opice, která neustále padá ze stromu. ...
to bylo na Yachika. Jinak prikazy do konzole mam, nasel jsem i nakej creature list, ale jak poznat z tech nazvu co je coVlasák píše:@DI$: kdybys pozorně četl poprvé, viděl bys, že se ptám, kdo ten kněz přesně je... takže nějaké vysmátí není na místě...
...a kdybys pozorně četl podruhé, viděl bys, že požadované příkazy konzole tady už jsou...
...ale v poho

EDIT: v jednom navodu jsem si precetl, ze neni potreba Mistress Ada, ale nejakej Baurian Arathor, kterej tam nebyl ani na zacatku a neni tam ani ted