Toto je môj prípad... za to, že som jej povedal, čo k nej cítim, tak sa ku mne správa dosť odmerane... a to sme mali predtým pohodový kamarátsky vzťah...
Baby su dost hlupe, hlavne v tomto veku. Ja si myslim, ze by bolo spravne povedat babe co k nej citis, ale nie, pokial ma 16-17. Vtedy taky fakt este nevie spracovat ako sa patri.Arronax píše:Toto je môj prípad... za to, že som jej povedal, čo k nej cítim, tak sa ku mne správa dosť odmerane... a to sme mali predtým pohodový kamarátsky vzťah...
A kolko ze ma rokov ak sa smiem spytat ? Zazil som uz dievcata, ktore vedia podobne veci vyriesit tak, ze ich pochopis a nebudete sa pri tom citit trapne.Arronax píše:Ona však rozhodne nie je hlúpa ani arogantná... je to pohodové dievča, kamaráti sa s každým... no, zrejme som mal byť ticho...
Ja som stal v ustrani. Chvilu sme cakali, no potom som pochopil a jej riesenie sa mi velmi pacilo.petruschka píše:Arthalion: a jestlis neumřel, tak před tou třídou čekáš dodnes :)
No, evidentně k tobě totéž necítila a v tom případě si jí uvedl do trošku obtížné situace. Asi by bylo dobré dát jí najevo, že nemáš problém být s ní "jen kamarád" a své milostné ambice zatím směřovat jiným směrem.Arronax píše:Ona však rozhodne nie je hlúpa ani arogantná... je to pohodové dievča, kamaráti sa s každým... no, zrejme som mal byť ticho...
Hlavně že příslušníci opačného pohlaví jsou v tomhle věku tak úžasní...Yachiko píše:Jj, súhlasím vek tak cca 15-19 je v tejto oblasti u dievčat až na výnimky veľká bieda...
Cez to sa treba preniesť, bohužiaľ Ti nič iné neporadím...
Najhoršie však je, že niektorým to osane navždy...