Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa, proč tu ještě nemáme digitální vysílání, v té naší vesnici...
průběh jsem sledoval na teletextu a když jsem viděl 1:2 tak jsem v postup nevěřil...ale teď jsem čuměl 2 munuty na tu stránku a nevěřil jsem vlastním očím...
Arian nebo někdo:můžete napsat k tomu zápasu víc?Kdo byl v průběhu utkání lepší?

průběh jsem sledoval na teletextu a když jsem viděl 1:2 tak jsem v postup nevěřil...ale teď jsem čuměl 2 munuty na tu stránku a nevěřil jsem vlastním očím...
Arian nebo někdo:můžete napsat k tomu zápasu víc?Kdo byl v průběhu utkání lepší?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Mrkni se na online reportáž to ti řekne aspoň něco....
jinak v prvním poločase byla Marseille lepší, měla tlak, nevytvořila si sice moc šancí ale brzy vedla. Bolka sice do poločasu vyrovnala ale dost je mohl odrovnat ten druhý gól. Pak ovšem Radim Holub nastoupil na hřiště za Marka Kuliče, Bolka brzo z penalty vyrovnala a pak už to byl její závěr, soupeř se skoro nedostal za půlku. A poslední desetiminutovka? lahůdka, když padl gól na 3:2, Boleslav sevřela Marseille na půlce a drtila ji tak dlouho, dokud nedala 4. gól
jinak v prvním poločase byla Marseille lepší, měla tlak, nevytvořila si sice moc šancí ale brzy vedla. Bolka sice do poločasu vyrovnala ale dost je mohl odrovnat ten druhý gól. Pak ovšem Radim Holub nastoupil na hřiště za Marka Kuliče, Bolka brzo z penalty vyrovnala a pak už to byl její závěr, soupeř se skoro nedostal za půlku. A poslední desetiminutovka? lahůdka, když padl gól na 3:2, Boleslav sevřela Marseille na půlce a drtila ji tak dlouho, dokud nedala 4. gól
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pane jo, to musel být zápas...škoda té čevené, ale v kabině Boleslavi to teď musí vypadat...Arian píše:Mrkni se na online reportáž to ti řekne aspoň něco....
Díky za info
Leaping over the gully
Leaping over the gully
Boleslavi se dá jen pogratulovat... takový mazec, co předvedli, náš klub snad ještě nehrál. První půle z jejich strany nic moc. Nervozita, brzký gol Marseile, vyrovnání, další francouzský gol... díval jsem se na to s boleslavákama a ti říkali, že bolka hraje až do konce a posledních patnáct minut je z jejich strany drtivých. A taky že jo.. no co dodat, velká gratulace do města škodovek :) 

CZ Bělehrad 1:2 Liberec
Máme ve skupinové části druhý tým. Pěkně pěkně
A Sparta hraje zatím taky slušně (0:0) a o poločase hrála Slavia s Totenhamem 0:0
Edit: Sparta 0:0 Hearts
Zápas nic moc kvalita, ale postup je tam, takže české týmy hrály nad plán
Edit2: Tottenham 1:0 Slavia
Gól padl až v 79. minutě,do té doby naděje Slavie žila. Ale upřímně - neměla na to. Škoda, postup všech 4 celků by byl super, ale tři jsou taky fajn
Máme ve skupinové části druhý tým. Pěkně pěkně

Edit: Sparta 0:0 Hearts
Zápas nic moc kvalita, ale postup je tam, takže české týmy hrály nad plán

Edit2: Tottenham 1:0 Slavia
Gól padl až v 79. minutě,do té doby naděje Slavie žila. Ale upřímně - neměla na to. Škoda, postup všech 4 celků by byl super, ale tři jsou taky fajn

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Uvidíme, jak dopadne los, ale Boleslav a Liberec imho mají na to dostat se až do jarní části.Uvidíme jak Sparta, doufám však že naše týmy neřekly poslední slovo..
Leaping over the gully
Leaping over the gully
Lerek - víš, co mi můžeš s tim hloupym antislavicismem, že...?:)
Arian - No, Slávia měla absolutně nejtěžšího soupeře, přeci jen Anglická liga je někde jinde... Přesto zvláště ve druhém poločase v Londýně byla blízko zázraku, Kohouty jsme přehrávali, akorát jsme měli smolku v zakončení. Zcela určitě jsme podali lepší výkon než SParta proti Hearts, která se dokonale vykašlala na ligový i svůj vlastní koeficient a zápas odchodila. Navíc se potvrdilo, že bez Šimáka to není ono.
Co se týče vyhlídek na jarní účast, těžko soudit, jde jednak o los a druhak a hlavně o to, jak Bolce s Libercem vydrží forma...
Arian - No, Slávia měla absolutně nejtěžšího soupeře, přeci jen Anglická liga je někde jinde... Přesto zvláště ve druhém poločase v Londýně byla blízko zázraku, Kohouty jsme přehrávali, akorát jsme měli smolku v zakončení. Zcela určitě jsme podali lepší výkon než SParta proti Hearts, která se dokonale vykašlala na ligový i svůj vlastní koeficient a zápas odchodila. Navíc se potvrdilo, že bez Šimáka to není ono.
Co se týče vyhlídek na jarní účast, těžko soudit, jde jednak o los a druhak a hlavně o to, jak Bolce s Libercem vydrží forma...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."