Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No a co takhle dBpowerAMP, dřív jsem to používal, ale poslední dobou jednak neripuju a když, tak si vystačím s WMP11. Ale pokud máš zálibu si hrát s nastaveníma a chceš všemožné výstupy, tak na to mrkni.Yachiko píše:Nevedeli by ste mi niekto odporučiť nejaký dobrý software na grabovanie mp3 z cda filov? To čo mám je šrot...

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Samozřejmě to je free
foobar2000 je freeware přehrávač a lame je freeware enkodér.
Jinak pokud jsi audiofil, tak ti nezbývá než ripovat pomocí EAC - ale to mně osobně vážně nebaví.
P.S. Slovo freeware ber s rezervou - nevím, jestli to je freeware, open source nebo co - tj. detaily neznám

Jinak pokud jsi audiofil, tak ti nezbývá než ripovat pomocí EAC - ale to mně osobně vážně nebaví.
P.S. Slovo freeware ber s rezervou - nevím, jestli to je freeware, open source nebo co - tj. detaily neznám

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Alnag, 7c: Thnx, vyskúšam oboje... snáď to splní účel...

ako kedy... nejaké koplikované veci sa mi ale rozhodne nechce7c píše:Jinak pokud jsi audiofil...

I ty detailisto...7c píše:Slovo freeware ber s rezervou - nevím, jestli to je freeware, open source nebo co - tj. detaily neznám

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já používám na ripování několik let starý music match jukebox 7.2
. Sice jsou některé funkce zakázané, ale i tak má dost nastavení, žádné limity a dobrý editor ID3 tagů (MMJB umí tagy upravovat hromadně, samozřejmě, ne že by to byl jediný program, co to umí, ale legendární WA by mu v tomto mohl opravdu závidět
).

- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ithralsiel: http://www.virtualdub.org/
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, kam to napsat, takže nej je to asi tady - stahuju přes Firefox občas nějaké soubory, což není neobvyklé - neobvyklejší ale je, že tři soubory, které jsem dostahoval na plochu (konkrétně 3 samorozbalovací exe soubory včetně češtiny na Fallout) nyní nejdou odstranit, jelikož to hlásí:
Soubor nelze odstranit, je používán jiným programem nebo uživatelem
Dokonce tyto soubory nejdou odstranit ani v nouzovém režimu, takže vůbec nevím, co s tím...
Soubor nelze odstranit, je používán jiným programem nebo uživatelem
Dokonce tyto soubory nejdou odstranit ani v nouzovém režimu, takže vůbec nevím, co s tím...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To byla jedna z prvních věcí, která mě napadlaYachiko píše:Arian: Skús ih vo FF zmazať so správcu sťahovania... ale za to neručím, len tip![]()

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arian: Můžeš zkusit unlocker - návod, podrobnosti a odkaz zde:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=6860
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?t=6860