Já někde viděl screenshot ze GTA:SA, kde hlavní hrdina drandí na nákupním košíku
Stejně nejradši mám screenshoty s komentářem
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Podruhé jsem rozehrál BG...
Nějakou zvláštní chybou hry se již tak početní koboldi pod Firewine Bridgem respawnovali, dokud mě nepřinutili se vyspat. Ale za tu dobu jejich respawnu jsem dokázal stvořit toto umělecké dílo:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Adieu: myslím, že to není chyba, je to jistý designerský "fígl" - kdybys ten dungeon bral z druhé strany (ta jedna vesnice tuším), tak jich tolik není.
Jab: souhlas . Zrovna u strategie (no vlastně i u jiných žánrů) bych měl požadavek, aby šly jednotky dobře rozlišit. Vždyť i Doom měl v tomto směru grafiku mnohem lepší . To na screenu nevidím ani náhodou, spíše to vypadá, jako by se renderovací program zbláznil a vytvořil nějaké bizarní patvary dle své zvrhlé, jedničkonulové libovůle .
Naposledy upravil(a) MCZ dne 12.11.2006 14:33, celkem upraveno 1 x.
V tomto prípade by som skôr obviňoval zlý uhol kamery ako samotnú grafiku - podľa mňa mohla kamera zvierať menší uhol medzi "zemou" a "pohľadom" - teraz je takmer kolmá, čo pri bojoch zneprehľadňuje celú situáciu - a keď sa k tomu pridajú ešte "maxi" jednotky typu Archimonde a spol tak človek stratí prehľad úplne - *zasnene - voľná kamera vo W - hmmmm*
edit: resp. uhol kamery sa dá zmenšiť ale za cenu ďalšej neprehľadnosti - takže