Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura
Moderátor: sevencreature
V arcanu asi nějaký tab jako v Bg.TOb není co? Zdálo se mi že jsem tam někde nechal nějakou bednu ale celý jsem to tam proslídil a nenašel jsem žádnou jinou, ale zkusím se znovu podívat
Ještě dotaz, vybité předměty se musejí znova sestavit nebo se nějak dobýjí?
Hraju Arcanum po druhé, tentokrát za elfa střelce a elektrikáře, za co hrajete vy? Přiklání te se raději k magii bo technice? Prostě rozjedem diskuzi...
Ještě dotaz, vybité předměty se musejí znova sestavit nebo se nějak dobýjí?
Hraju Arcanum po druhé, tentokrát za elfa střelce a elektrikáře, za co hrajete vy? Přiklání te se raději k magii bo technice? Prostě rozjedem diskuzi...
nene, Arcanum tabulátor stuff nemá...
Ale není to tam ani moc potřeba....
Vybité předměty se sami nabijí, pokud u sebe máš baterie... Ty si buď můžeš koupit, a nebo si koupit schámata (2 - Na Citronovo-Bramborovou baterii, a ještě jedno) a zařídit si drobnou výrobnu energie...
Já hrál doposud za šermíře, pistolníka, zloděje, kecače, Obra boxera, trpasličího geniálního kripla a ještě pár nějakých... A všicni se mi líbili, snad jen ten zloděj to asi vede... A většinou příklon k technice...
Ale není to tam ani moc potřeba....
Vybité předměty se sami nabijí, pokud u sebe máš baterie... Ty si buď můžeš koupit, a nebo si koupit schámata (2 - Na Citronovo-Bramborovou baterii, a ještě jedno) a zařídit si drobnou výrobnu energie...
Já hrál doposud za šermíře, pistolníka, zloděje, kecače, Obra boxera, trpasličího geniálního kripla a ještě pár nějakých... A všicni se mi líbili, snad jen ten zloděj to asi vede... A většinou příklon k technice...
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
Ve shrouded hills na poli jsou vysazeny brambory a opodál stojí několik citronvníků... Jednou za měsíc nebo tak nějak se tam respawnují plodiny...Hamster píše:Tohle sem nikdy nepochopil. Především proto, že jsem v Arcanu nenašel ani jeden citron, či bramboru...Bodkin píše:...Na Citronovo-Bramborovou baterii...
Takže tam opravdu jsou

Idaho: Nz
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Je k něčemu ta kamera co najdu u mrtvoly u vzducholodi(hned na začátku) mimo výměny u Ristezzeho za info o prstenu (já mu dal botu) ?Nebo ji můžu vesele prodat?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Jdyž se s ní dostaneš až do Caladonu do továrny jistého pana Maxima, tak se ti bude hodit... Jsou na ni totiž vyfoceni obří útočníci na ukradechých letadlech.. Ca což budeš po zásluze odměněn...Zakat píše:Je k něčemu ta kamera co najdu u mrtvoly u vzducholodi(hned na začátku) mimo výměny u Ristezzeho za info o prstenu (já mu dal botu) ?Nebo ji můžu vesele prodat?
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Bodkin: Díky a ještě jedna věc:Předměty v truhlách se náhodně generují?V minulé hře jsem našel v dole Percivala Toona magický meč a dýku a když hraji ted znovu tak odtamtud mám jen magickou helmu 

Leaping over the gully
Leaping over the gully
Ano, je to o náhodě...Zakat píše:Bodkin: Díky a ještě jedna věc:Předměty v truhlách se náhodně generují?V minulé hře jsem našel v dole Percivala Toona magický meč a dýku a když hraji ted znovu tak odtamtud mám jen magickou helmu
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pomohl by save a load?Stoupnu si před bedu, save, mrknu se co tam je , nelíbí se mě to , load atd...to by byl mazec 

Leaping over the gully
Leaping over the gully
Nn, nepomohl... Předměty se nejspíše generují při prvním vstupu do mapy a následně zůstávají stejné...Zakat píše:Pomohl by save a load?Stoupnu si před bedu, save, mrknu se co tam je , nelíbí se mě to , load atd...to by byl mazec
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
7c: Když myslíš.... Bronwickova pistole je pevně určená, stejně jako vláknitý meč...
Edit: Teď jsem to vyzkoušel na té první arkání bedně, a ten load nepomáhá... A to jsem tu hru pustil od znova
Je na místě podezření, že se ty předměty generují i v závislosti na postavu, což by ale bylo šiálené... 
Edit: Teď jsem to vyzkoušel na té první arkání bedně, a ten load nepomáhá... A to jsem tu hru pustil od znova