Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sedmibestie: Do plynu by šli jen ti, kteří by neplnili normu. Pilnou prací pro dobro elity, by se mohli dožít i (vzhledem k náročnosti jejich činnosti) závratných 35 a po 16ti hodinách strávených budování většího pohodlí pro NÁS, by si i jedno desetistupňové pivo u novácké estrády otevříti mohli... 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
To není moralizování (eh, pravda, občas bych měl v příspěvcích nechávat ty odstavce mezi řádkyJab píše:Moralizovat nadsázku někoho jiného je trošku praštěné.

Ajantis: Teď jsem se na libimseti.cz díval, a řekl bych, že je to vcelku normální společnost lidí... Tj. Gausse na ně (třeba Gauss Pistol

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Target
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Drazí sigilané.Jak už jsme v několika příspěvcích napsal měsíc sem vám
tu chyběl a byl ode mě pokoj.Získával jsem sice malé zprávy o dění v
podobě: "na sigilu se teď nic zvláštního neděje",ale nakonec sem se
rozhodl po "sigilském půstu" vstoupit a dál žít jako předtím s každodením chozením na sigil.
A proto prosím aby mě někdo kdyžtak nasměroval na nějaké nové prosperující téma
.
tu chyběl a byl ode mě pokoj.Získával jsem sice malé zprávy o dění v
podobě: "na sigilu se teď nic zvláštního neděje",ale nakonec sem se
rozhodl po "sigilském půstu" vstoupit a dál žít jako předtím s každodením chozením na sigil.
A proto prosím aby mě někdo kdyžtak nasměroval na nějaké nové prosperující téma

Naposledy upravil(a) Target dne 6.10.2006 20:09, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Ty už jsi stejný šiřitel negativních vln jako KOFi

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem se s ním v úterý potkala (bylo to zrovna v době, kdy jsem šla do školy a už jsem začínala mít zpožděníVampiria píše:Neferit: KOFiho vlny na hlavě jsou negativní? On se ostříhal?

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ:
Nemám nic proti gramatickým chybám či chybějící diakritice - vůbec nikdo není neomylný.
Ale pokud vidím "totálně zprasený" post, který by bylo nutné kvůli úpravám celý přepsat, navíc vyloženě psychicky terorizuje oči normálních uživatelů a za který by vás vaše učitelka češtiny přibila rezavými hřebíky na tabuli, tak ho bez milosti mažu. Čili předem varuji
Nemám nic proti gramatickým chybám či chybějící diakritice - vůbec nikdo není neomylný.
Ale pokud vidím "totálně zprasený" post, který by bylo nutné kvůli úpravám celý přepsat, navíc vyloženě psychicky terorizuje oči normálních uživatelů a za který by vás vaše učitelka češtiny přibila rezavými hřebíky na tabuli, tak ho bez milosti mažu. Čili předem varuji

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.