Poslední body započítané Falloutu pocházely od Tafifa, páč jsem až do konce čekal, zda si hry neseřadí sámAdieu píše:Kvůli šílenýmu brahmíňanovi Bodkinovi je Planescape až třetí![]()
![]()
![]()

Moderátor: sevencreature
Poslední body započítané Falloutu pocházely od Tafifa, páč jsem až do konce čekal, zda si hry neseřadí sámAdieu píše:Kvůli šílenýmu brahmíňanovi Bodkinovi je Planescape až třetí![]()
![]()
![]()
Adieu: Promiň, ale nemůžu hlasovat pro něco, co jsem nedohrál... Ale nedal jsem hlas ani BG 2yenn píše:Poslední body započítané Falloutu pocházely od Tafifa, páč jsem až do konce čekal, zda si hry neseřadí sámAdieu píše:Kvůli šílenýmu brahmíňanovi Bodkinovi je Planescape až třetí![]()
![]()
![]()
(a protože nikoli, sám jsem je seřadil dle abecedy (Fallout by se však před P:T dostal, ať by byl na jakékoli pozici))
Hmmm tak už vím na jaké hry jsem zapomnělAlieN píše:Další takovou je třeba fantastický Far Cry, RoA3, nebo Giants (i když u těch je to nejspíš způsobeno tím že je nikdo nehrál![]()
)
Vždyť jsou to téměř sourozenci - SC se akorát narodil o něco dřívArian píše:Mě nejvíc potěšilo, že nejlepší ne-rpg hra byl Warcraft 3 a Starcraft skončil někde 13 míst pod ním - všiml sis,MCZ!?
Je celkem běžné, že geniální věci zapadnou hluboko pod krmný odpadArian píše:Mě nejvíc potěšilo, že nejlepší ne-rpg hra byl Warcraft 3 a Starcraft skončil někde 13 míst pod ním - všiml sis,MCZ!?
Chceš-li, aby příště zabodoval Torment, budeš se muset postarat o to, aby byl rozšířen mezi obcí hráčskou stejně tak jako jest BG2: SoAVlasák píše: Jo, až bronz Tormentu budu těžko vydýchávat... to je už vážně poslední kapka... a ještě to tady přejmenované na Athkatla...