SP2 / SP2
QIP 7980 / QIP 7980
QIP je hodný jako mýval.

EDIT:
No, vlastně tak hodný zase není - přehazuje občas y/z, ale kdo by mu to v porovnání s tím šmejdem ICQ neodpustil?

Moderátoři: Sadako, sevencreature

a já se styděla přiznat, že nevím, zda to v počítačí mám.Vampiria píše:Co je to Servis Pack?
 I když, vím, že to existuje, ale že bych dokázala popsat o co jde.
 I když, vím, že to existuje, ale že bych dokázala popsat o co jde.  
 Kód: Vybrat vše
http://pm.genfinshitindkeion.com/PICS/ajibdfv/sdig/lt
 Na problém sa mi nepodarilo prísť, pravdepodobne ide skutočne o pokus na odrovnanie iných messengerov.
 Na problém sa mi nepodarilo prísť, pravdepodobne ide skutočne o pokus na odrovnanie iných messengerov.   Momentálne mám teda QIP a som naprosto spokojný. Až na jednu vec - občas mi nejde naštartovať resp. zapne sa a je "connecxting" a Dálej sa ič nedeje. Potom ho musím dať do "offline" stavu a tak po 2-3 min connectnúť... potom všetku funguje... stáva sa vám to niekedy? I keď - čo si sťažovať, že?
  Momentálne mám teda QIP a som naprosto spokojný. Až na jednu vec - občas mi nejde naštartovať resp. zapne sa a je "connecxting" a Dálej sa ič nedeje. Potom ho musím dať do "offline" stavu a tak po 2-3 min connectnúť... potom všetku funguje... stáva sa vám to niekedy? I keď - čo si sťažovať, že?   - oproti ICQ je to vážne nič...
  - oproti ICQ je to vážne nič...