Reakce na fotky
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Však já proti tobě vůbec nic nemám (až na ten půlmetrový řetěz, co si na tebe vezmu na DISS)Arian píše:neferit: Já se nesmějůůůůůů![]()
![]()
![]()
Ajantis píše:Neferit: Kdybys už radši sundala ten příšerně nevkusný stahovák, který se k Tobě vůbec nehodí...
Nj, ale když ono se většinou to 'něco jemnějšího' je dost často příšerně drahé a až příliš brzo se rozpadneVampiria píše:Neferit: Jawohl, stahovák dolů..tyhle "ozdoby" moc nemusím. Slušelo by Ti něco jemnějšího.

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Neferit: A proč to vlastně nosíš? Se Ti to líbí, nebo chceš jen něco mít na ruce - na mne Tvá slova působí jako druhý případ...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jednak se mi líbí a jednak už víceméně potřebuju mít něco na ruce. Pokud na ní nic nemám, jsem z toho nervózní. (na druhou stranu, třeba v tanečních, popř. na vystoupení s Rút jsem schopná to vydržet i bez náramku na ruce, ale není to onoVampiria píše:Neferit: A proč to vlastně nosíš? Se Ti to líbí, nebo chceš jen něco mít na ruce - na mne Tvá slova působí jako druhý případ...

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jestli potřebuješ něco na ruku, tak ti z naší buňky zkusím sehnat decentně oranžový náramek soc-dem - doporučuje deset z deseti VlasákůNeferit píše:Jednak se mi líbí a jednak už víceméně potřebuju mít něco na ruce. Pokud na ní nic nemám, jsem z toho nervózní. (na druhou stranu, třeba v tanečních, popř. na vystoupení s Rút jsem schopná to vydržet i bez náramku na ruce, ale není to ono)

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tužku ODS, dokonce i s názvem mého trvalého bydliště..ať žijí komunální volby a radnice pod vládou Osvícených Dětí Slunce.
Neferit: Ono se to hlavně celkově moc nehodí k oblečení, ve kterém jsem Tě většinou vídala...a mně se stahováky krutě nelíbí skrze léta strávená mezi punkery a metalisty, měli to téměř všichni.

Neferit: Ono se to hlavně celkově moc nehodí k oblečení, ve kterém jsem Tě většinou vídala...a mně se stahováky krutě nelíbí skrze léta strávená mezi punkery a metalisty, měli to téměř všichni.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?