Hudba: Co posloucháte?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Firkraag píše:klasika :-)
Guns'N'Roses - Knockin' On Heaven's Door
8-)
Rada- pusti si verziu z Mercuryho tribute, studiovka s tym zaznamnikom a tymi strasnymi vokalmi je IMHO priserna :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Sirine píše:Hm? a já myslela, že už je nikdo ani nezná :lol:
Jéjej, vždyť Zóna je obdobné jméno jako HNF. Kdo je nezná a nemá na ně názor, jako by nic nevěděl o czekoslovakia old school :-)
(A navíc jsem na nich byl, heč 8-) )
Feed your head
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

http://www.fecalmatterdiscorp.com/enbilulugugal.html

rozhovor se členem mnou zmiňované skupiny Enbilulugugal :lol: .
Target
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Target »

Yachiko píše:... už dva roky mi vrčí chladnička, lebo je nakrivo... a nemôžem ju podložiť papierom...
Wajgl píše:Pokuď vim dobře tak evanescence chystají novou desku co?
Hmm... výborne :pray: už viem :idea: :applause: :mrgreen:
Yachinko:dodnes nevím jetli to měla být uštěpačná poznámka na můj účet, ale nová deska je myslim na světě!!!

omlouvám se jestli to sem už někdo napsal nebo je to v jinám topicu, ale měsíc sem tu nebyl a tak sem ztratil přehled o dění na sigile
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Wajgl: nie táto čistou náhodou na tvoj účet nebola ;-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Druhé album Atrium Carceri... slyšel jsem ho už X-krát, stejně jako spousty dalšího dark ambientu, ale tohle je snad poprvé, kdy na mě ta hudba působí opravdu depresivně.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Zajímavé... prohlížel jsem si booklet When Fire Rains Down, ... od Anaal Nathrakh (2003) a ve změti různých hesel a vět si všiml něčeho hodně povědomého... Pustím si jednu písničku z nového alba (vychází tento měsíc)... a on je to refrén :shock: .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Konečně jsem se dostal k poslednímu albu Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium
Na první poslech nezní vůbec špatně, je o dost klidnější a pomalejší než předchozí alba ale pořád je to příjemná a pohodová hudba (i když By the way je lepší).
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Mmntalne ujizdim na Saosin... fakt super kapela... na konci zari vydali prvni "dlouho hrajici" desku a predtim 2 5ti songopvy EP... nemuzu se toho nabazit... LP sem este neslysel pac sem si ho obednal ze SmartPunku a cekam na nej dcl uz ode dne vydani (a to sem poslal predem dolary :evil: )... doufam ze to dojde a nebudu si to muset sosnout pac bych rad zazil ten pocit kdy si do veze date novou desku a celou si ji poslechnete, pak podruhy, a este jednou a este jednou a pak este raz :P jinak jestli vas zajima co je na nich tak super tak staci kliknou ta linku v mym sigu...

Official Saosin Website
Saosin on MySpace
Yahoo! Who's Next? Contest
Naposledy upravil(a) emo_freak dne 19.10.2006 12:19, celkem upraveno 2 x.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

v poslední době hlavně tyto dvě desky...
Massive Attack - Blue Lines - není to hip-hop, je to trip-hop, nádhera násáklá melancholií počátku let devadesátých, mňam.

Primal Scream - Vanishing Point - když nevím, co si pustit, sáhnu po tomhle a nelituji toho. Kowalski je hrdina, skvělé jsou také instrumentálky If They Move, Kill 'em a Trainspotting.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Už vím nějaká hudba navodila stav, jako byste právě požili nějakou drogu?

Momentálně se mi to stává u alba Deleted Scenes From The Transition Hospital od The Axis Of Perdition (konceptové album, na začátku se 'hrdina' probouzí v nemocnici, která má rozhodně do 'normálnosti' daleko... žádný personál, oprýskané stěny, špína, výtah vypadá, že se každou chvíli zřítí, z dáli jsou slyšet hlasy chovanců... klaustrofobie, beznaděj, ...) - poslouchám, poslouchám a najednou vidím, že se mi lehce motá hlava.

Dalším příkladem budiž album 100% Pure Brainwater od Dark Nebula (psytrance), což je věc, která s mozkem naprosto (pardon za ten výraz) vyjebává :lol: .
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Toto... Sorry za hodnotny a informacne bohaty prispevok, ale je to jedna z tych veci, co som schopny pocuvat dvadsatpatkrat za sebou... 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Na youtube si pořád dokola pouštím takovou vůbec-ani-v-nejmenším-provařenou kombinaci California über Alles, Smells Like Teen Spirit a God save the Queen.

A Born Slippy taky dost můžu, dávám ale přednost originálu před remixy (no, možná ten, jak tam je i klavír :think: )
Feed your head
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Oh yeah! Anzto v novembri ideme na pat dni do Pariza, takze konecne mozem navstivit hrob Jima Morrisona! A aby som bol este menej OT, tak som si tak nejak logicky pustil debut The Doors :angel: ...
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Já vím ,že to sem patří jen okrajově, ale mp3 (teda i s klipem) to je. Takouvou kytaru budu vvždycky obdivovat. Teda na konci mě dostalo to načítání bodů

http://www.youtube.com/watch?v=yf56jYDv2fc
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“