To sme dva, ja presne 158, 50 :PZakat píše:Vyhrál jsem v Tipsportu 160 Kč.Jsem to ale bohatý
Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mám aspoň trochu dobrou náladu, poněvadž se mi povedlo domluvit se všemi kantory dopsání známek z minulého roku do Indexu - a budu tedy s největší pravděpodobností připuštěn ke státnicím.

Dokonce i s tím šílencem z filosofie, který se v Základní materiální sféře zhmotňuje nejspíš jen tehdy, když právě učí, nadto neumí ovládat PC. V to jsem ani nedoufal.

Dokonce i s tím šílencem z filosofie, který se v Základní materiální sféře zhmotňuje nejspíš jen tehdy, když právě učí, nadto neumí ovládat PC. V to jsem ani nedoufal.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám po druhé hodině tanečních, nebolí mě nohy z podpatků, byli jsme si s kámošema sednout k Opicím, dozvěděla jsem se, že mi to sluší (
) a dostala jsem 29 bodů z 30 na písemku ze zeměpisu. Dnešek je prostě boží koží zboží 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Zrovna kouřim sheeshu, po dlouhý době.
EDIT:Sem úplně zhulenej.
EDIT:Sem úplně zhulenej.

Naposledy upravil(a) Trandul dne 28.9.2006 9:33, celkem upraveno 1 x.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

-------------------------------------------
Flower power
Tak to máš v klidu. Já se právě vrátil z info dýchánku a jediná důležitá informace, kterou jsem si odnesl, byla, že nejen já se ztrácím v tom byrokratickém pekle, ale často i kantoři samotní. Asi se zajdu vyzpovídat...Ajantis píše:Tak v lítém boji o termíny, kantory a výběrové předměty jsem zvítězil a ulovil nejlepší předměty, kantory i termíny.![]()
Výuku tak budu mít příští semestr celé 3 dny v týdnu, a to úterý - čtvrtek!![]()

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska (doufám) dobře napsala velkou písemku z chemie, pokusila se německy pokecat s dobrovolnicí z Berlína (a kupodivu docela úspěšně), za chvíli jdu zase do tanečních (což sice není kdovíjak super, ale už si začínám zvykat
) a teď si poslouchám písničku od Pacifiku - Když přijdou chvíle poslední. supr song ze super seriálu (z M*A*S*H
)... to jednomu zlepší náladu 

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mám výbornou, ba přímo vynikající náladu.Tak dobrou náladu mývám málokdy a ten kdo by mě ji chtěl pokazit, by se musel nadřít jak nikdy.Náladu mám tak dobrou, že začínám po ICQ šířit spamy (
) , navíc naši porazili San Marino 7:0 a to že zápas byl nudný mě nevadí.Navíc mě , Der Adlere, došel mail

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mám vysoce dobrou náladu. Byla super škola až na tělocvik (hráli jsme zase florbal, už je to hrůza hrát to každou hodinu). Jinak celej den kluci trápili Trandula. (nemam radost z cizího neštěstí,ale jo mam
) Jinak ještě není máma doma tak můžu sedět u compa jak se mi chce. Prostě boží den. 
7c-edit: Příští příspěvek, který nebude obsahovat mezery po interpunkci a před a za závorkou bez milosti mažu

7c-edit: Příští příspěvek, který nebude obsahovat mezery po interpunkci a před a za závorkou bez milosti mažu

Neodkládej na zítra co můžeš odložit na pozítří.