Film - archív
Moderátor: sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: Není někde seznam toho, co tam je? Po deseti vteřinách mě z toho začaly bolet oči, navíc tam hraje hudba, který mi ruší Winamp.. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim.
Nemate nejak typ na zitrejsi film? Tady: http://www.palacecinemas.cz/Default.asp ... 37DDA53FA4
Dekuji
Nemate nejak typ na zitrejsi film? Tady: http://www.palacecinemas.cz/Default.asp ... 37DDA53FA4
Dekuji

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Parádasevencreature píše:Hmm, Donnie Darko už je v HD drahnou dobu...Že bych se na něj konečně podíval?

necrotising_: Soundtrack je nádhera... Mad world...
Jo a taky jsem viděl Resident Evil: Apocalypse

Vážně škoda... Resident Evil se mi moc líbil - tohle pokračování je k pláči. Říkám k pláči, protože to mohl být dobrý film - po visuální stránce to je paráda, Nemesis tam taky vypadá dobře (a ta regenerace je zábavná).
Osobně bych kompletně vyškrtl Milu Jovovich (co tam do háje vůbec dělá?) - teda je mi jasné, že má jít o pokračování prvního filmu, ale proč, do háje - jestli je tohle představa autorů, o tom, co je "cool" tak asi zaspali dobu - a že mi nevadí dívat se ve filmech/seriálech na věci, které tam jsou jen proto, že jsou cool...
RE 3 je zajímavý sám o sobě - a únik z Racoon City by byl parádní s Jill a žoldáky (případně "povinným černochem" - který byl navíc vcelku ok (na to, že to byla povinná položka

Takhle jsem si v každém záběru s MJ říkal: WTF?!

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Když už mluvíme o tom Donnie Darko, tak jsem na něj dnes konečně taky koukl.
Po většinu stopáže pohodová a příjemná záležitost. Velmi dobře skloubena rovina humorná, která mi nejvíce připomněla Americkou krásu, a rovina vážná, kdy při scénách s Králíkem opravdu tuhne krev v žilách a jako bych se najednou díval na úplně jiný film. V některých chvílích se ale satira střetává s vážností a já pak nevím, co si o tom kýčovitém cestování v čase myslet... Závěr pak všechno v duchu žánru pořádně zamotá a byť není samoúčelný a všechno do sebe jakž takž zapadá, měl jsem silný dojem, že tohle už jsem také párkrát někde viděl. Doufal jsem, že si režisér s rozuzlením poradí nějak originálněji a méně násilně. Dost mi taky nesedla hudební složka, ale možná je to jen součást té satirické části filmu. A skutečně dobrý výkon hlavního hrdiny. Celkově tedy příjemný dobrý film, byť jsem doufal ve víc.
Po většinu stopáže pohodová a příjemná záležitost. Velmi dobře skloubena rovina humorná, která mi nejvíce připomněla Americkou krásu, a rovina vážná, kdy při scénách s Králíkem opravdu tuhne krev v žilách a jako bych se najednou díval na úplně jiný film. V některých chvílích se ale satira střetává s vážností a já pak nevím, co si o tom kýčovitém cestování v čase myslet... Závěr pak všechno v duchu žánru pořádně zamotá a byť není samoúčelný a všechno do sebe jakž takž zapadá, měl jsem silný dojem, že tohle už jsem také párkrát někde viděl. Doufal jsem, že si režisér s rozuzlením poradí nějak originálněji a méně násilně. Dost mi taky nesedla hudební složka, ale možná je to jen součást té satirické části filmu. A skutečně dobrý výkon hlavního hrdiny. Celkově tedy příjemný dobrý film, byť jsem doufal ve víc.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Jj, není to nic nového a převratného. Ale pohodový film. K Americké kráse ho kupodivu přirovnává dost lidí, zajímavé...
Hmm, no pořád ještě můžeš režiséra překonat v jeho vlastní hře - 25 ti pořád není, takže stačí sehnat $4 000 000 na 28 natáčecích dnů
Hmm, no pořád ještě můžeš režiséra překonat v jeho vlastní hře - 25 ti pořád není, takže stačí sehnat $4 000 000 na 28 natáčecích dnů

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
a videl si reziserskou verzi? jinak ta hudba mi pride naprosto dokonala...Ajantis píše:Když už mluvíme o tom Donnie Darko, tak jsem na něj dnes konečně taky koukl.
no 20 minut je dcl dlouha doba... prevazne se v nich venujou ty teorii cestovani v case... sou tam citace z ty knihy od Roberty Sparrow... vzhledem k tomu ze nejsi konzumni fanousek bych rek ze ten rozdil pro tebe bude velkej... jinak pro me je to jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl...Ajantis píše:emo_freak: Ne, povedlo se mi sehnat jen původní 113 minutovou verzi.
Je mezi nimi velký rozdíl?