Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

AHA :think:
To bude ono...ale není tam quest o zničení pana Batese?Nebo to nemá s hlavní dějovou linií nic společného?
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Není nějakej záčátek na přeskočení začátku hry (sejmutá vzducholoď) nějak už mě to s tou mojí postravou nebaví....
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

mna to tiez prestalo bavit... akosi mi unikol dej :think: a inak je to totalny fallout v inom prostredi
Vole, jseš vtipnej jak bedňa Githú.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

RisQ píše:mna to tiez prestalo bavit... akosi mi unikol dej :think: a inak je to totalny fallout v inom prostredi
IMO kravina... akurat grafika je sablonovito rovnaka (co mi nevadi), ale inak je to uplne o inom...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Nepočítaje grafiku, bych Fallout a Arcanum neoznačilo za totéž
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Nejakým nedopatrením ( alebo možno bugom? ) som zistil, že sa mi podarilo stratiť zápalky s Rosebourghského hostinca... neviete ako by som ich mohol získať späť? Nejaký inventory editor etc.?
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Nic sem nenašel, jen character editor ale ten by ti byl k ničemu, asi budeš muset hledat, zkus se podívat ke společníků, vždycky seberou i to co nechceš
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Už mám dva vláknité meče, to se to bojuje 8-)
Leaping over the gully
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

co je zač vláknitý meč?
Já mám čokla, magnuse, Virgila a já sem elf mistr střelby a expert házení s granáty a boje začínají být nuda....
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Já mám jen Virgila (s vláknitým mečem) a Hafíka.Boje nejsou nuda, jelikož skončí dříve než začnou ;-)
Jinak vláknitý meč je zatím nejlepší jednoruční zbraň na blízko co jsem našel.Jeden je z questu s dolem v Shrouded Hills a druhý jsem koupil od Moudré ženy v Tarantu.
Leaping over the gully
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Zakat píše:Boje nejsou nuda, jelikož skončí dříve než začnou ;-)
No právě...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak som túto hru včera udolal. Musím povedať, že bola naozaj výborná - až na pár nezrovnalostí vo využívaní skill pointov a etc. Samozrejme som si "užil" svoje najmä vďaa češtine, ktorá ma pripravila o kvlaitný zážitok z konca hry - záverečnú sekvenciu s obrázkami mi prehrala tak z polovice a s úplne príšerným dabingom. A to som opomenul množstvo nielen gramatických chýb v dialógoch, očividne chýbajúce možnosti v rozhovoroch a neustála sebaprezentácia prekladateĺa - keď niekto na seba upozorní drobným easter-eggom, tak je to ok, ale keď o Birdmanovi vyhlasuje novinový predavač, že je každý druhý deň "v akcii" alebo sa o ňom vyjadrí trpaslík Bingham na Caladonskom cintoríne a ešte aby som nezabudol na debilizmy tipu náhrobok s textom "Zde leží Zeman Milouš - zabili sme ho, protože byl teplouš...", ktoré o autorovi češtiny vo mne vzbudili celkom jasnú predstavu. ;-) Čeština na túto hru bola spravená absolútne nechutne a zle a pochybujem, že s ňou niekedy Arcanum ešte budem hrať... ale mám z tejto RPG hlavne pozitívne dojmy - originálne porstredie, veľa questov, variabilita dialógov, riešení etc a výborná atmosféra. Na niečí vkus možno trochu dlhá, ale mne sa ju podarilo dokončoť za 7 dní a to som nevynechal skoro nič. Milo ma tiež prekvapil hlavný boss, v osobe ktorého som očakával niečo ako "Všetko na Arcane chcem vykillovať, lebo som zlo!", ale mal svoje zvláštne zaujímavé dôvody. Príbeh bol dobrý, mal spád, originálny - do extrémov by som ho zas nevychaľoval, ale pobavil ;-) Trošku som sa zasmial na tom, že pes bola NPC, ktorá v záberečnom boji spôsobila bossovi 50% zranenia - a to som mal so sebou ešte Virgila na 50. lvl, Sogga na 49., Sebastiana na 32., Raven na tom istom + A a Kraka'Tura.
Táto hra bola plná úžasných momentov - niektoré dialógy ako Schuylerovci, Loghaire Hromokameň, - spoil - Nasrudin a etc. na mňa spravili dobrý dojem, výborné questy a zvraty v dejovej línii - to všetko prispelo k dobrému dojmu z tejto hry...
Celkovo by som Arcanu dal asi 89% a určite sa k nemu ešte niekedy vrátim...
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Tak jak jsem slyšel skoro samou chválu, tak jsem si ji nemohl...pořídit. Budu to možná zítra instalovat, a tak bych se chtěl zeptat, kterou verzi češtiny stáhnouti ideální jest. Ač anglicky jakžtakž umím, má hlava líná se do nějakýho louskání textů moc nemá. :oops:
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

syf: Asi by som šiel po tej najmenšej verzii...
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Otazka- predpokladam, ze elixir presvedcivosti sa pouziva na obet, takze... ake ma presne ucinky? Resp. zvysuje docasne skill presvedcovani, zvysuje charizmu (v tom pripade by som ho mal snad ale pouzit na seba) alebo co...? Thanks...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“