sevencreature píše:Tak jaké jsou vaše případné dojmy? Osobně je mi tato hra v současnosti naprosto volná - protože jsem ještě nedohrál Gothic II a datadisk
hmm já jsem o něj stratil skoro ůplně zájem po tom všem negativu .ale co třeba bude good
No hlavní trabl je v tom, že rozsekáš tunu skřetů, banditů a trollů ale jdno blbý prase nedáš ani na 30 levelu! Chápeš? Celá hra exla jen kvůli PRASETI
Naposledy upravil(a) Illuminating dne 23.9.2007 7:58, celkem upraveno 1 x.
jj, SlipKnoT ma pravdu. Cela hra sa mala este par mesiacov testovat. A problem nie je len s prasatom. Grafickych bugov je tam tiez plno:
NPC zname s minulych dielov by som nespoznal, keby nad nimi nebolo napisane ich meno.
A hlavne je to cele strasne narocne na hdw. Kto ma iba 1 giga ramky, tak bude trpiet. S 512 ram je to snad len pre skutocnych hardcore hracov, co to chcu hrat za kazdu cenu.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
trochu to s GIII pos*ali a to dost. Měli to klidně déle testovat a trochu vylepšit všechny ty věci, hlavně i HW nároky. Myslím, že by to šlo nějak zoptimalizovat, ale i tak... Gothic II bylo povedné dílo.
SlipKnoT: boj s prasatmi sa zatial nekonal. Som sice fanda Gothicu, ale odmietam tu hru hrat, pokial nevyjde patch, ktory ju SKUTOCNE OPRAVI.
Som si kupil collector edition za 2 litre a lezi to doma na policke OMFG
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
raider píše:SlipKnoT: boj s prasatmi sa zatial nekonal. Som sice fanda Gothicu, ale odmietam tu hru hrat, pokial nevyjde patch, ktory ju SKUTOCNE OPRAVI.
Som si kupil collector edition za 2 litre a lezi to doma na policke OMFG