Tak třeba já krásnej jsem - faktSilverbow píše:Muzi maju krasu?Vampiria píše: Když muž muži závidí krásu, nazve ho buznou
- petruschka
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Fanoušek je asi moc silný slovo. Ale rozhodně mám ten seriál rád.Lex píše:Daemon píše:nj, ale po tom zjednodušení to vypadá spíš jako náhoda než souvislost s nejničivější zbraní dvou vesmírů. Tedy dokud na to neupozorníš obrázkemvtipálek... že by fanoušek této Sci-Fi...?
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
Seriál či ten film... to první jsem viděl naposledy před 11 roky (možná, už je to dávno)... takže nevím jestli by se mi to teď líbilo :).Daemon píše:Fanoušek je asi moc silný slovo. Ale rozhodně mám ten seriál rád.Lex píše:Daemon píše:nj, ale po tom zjednodušení to vypadá spíš jako náhoda než souvislost s nejničivější zbraní dvou vesmírů. Tedy dokud na to neupozorníš obrázkemvtipálek... že by fanoušek této Sci-Fi...?
Edit: sorry za off-topic... se to začíná množit...
Naposledy upravil(a) Lex dne 15.10.2005 13:54, celkem upraveno 1 x.
大丈夫 です。That's All ...унд дас ист нихтс алс дие wаhрhеит ^__^
Před 11ti lety jsi mohl vidět vlčí mlhu, ale ne seriál z roku 1997Lex píše:Seriál či ten film... to první jsem viděl naposledy před 11 roky (možná, už je to dávno)... takže nevím jestli by se mi to teď líbilo :).Daemon píše:Fanoušek je asi moc silný slovo. Ale rozhodně mám ten seriál rád.Lex píše:vtipálek... že by fanoušek této Sci-Fi...?
Edit: sorry za off-topic... se to začíná množit...
Žádný film není. Jsou 4 filmy, které byli rozděleny na 8 epizod a to je první série
Ale to už jsme opravdu až příliš OT...
Life's hard, time's short, take it easy, fuck it all!
...erhm