Noční thread II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Si piš...sháním něco na stahování videí z youtube, anžto google je politicky korektní censor a některé věci, co jsou na YT, asi zmizí velmi rychle v propadlišti dějin.
Jo a hlavně potřebuju stáhnout Alexův klip, bo jsem na něm regulérně závislá.
Jo a hlavně potřebuju stáhnout Alexův klip, bo jsem na něm regulérně závislá.

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
stačí ti plugin do firefoxu - videodownloader - http://javimoya.com/blog/youtube_en.php
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak jsem místo spánku koukala na Full Metal Jacket (těžce nic moc, jedna hvězda), psala si s přáteli na Qipu, hodnotila blbosti na csfd, na které jsem si zrovna vzpomněla a nyní jsem skončila u prohlížení si http://www.x-tra-x.de/english/index-2.html . Bůh mě zatrať, jestli bych si tam někdy něco koupila. Ono to tedy nehrozí, velikosti mají pro průměrného německého ZLOgothYka, takže bych si z nich mohla postavit stan, ale stejně - tolik ošklivých lidí v tak strašném oblečení se vidí už asi jen na Welt Gothic Treffen v Leipzigu nebo na Castle Party v Bolkowě.
Hmm a za hodinu a čtvrt vyjíždím na čtyřhodinovou cestu do Prahy, už se moc těším. Ale co, pouštím si April Skies
a mám nový, moc pěkný kabátek, tak alespoň tohle mi zvedá náladu. 

Hmm a za hodinu a čtvrt vyjíždím na čtyřhodinovou cestu do Prahy, už se moc těším. Ale co, pouštím si April Skies

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Aha, tak tento jev jsem vůbec nespozrovala.Zakat píše:Vanda: Venku se teď pohybuje tolik bab a my sedíme u IRC

Nuke: aha, ono mi i docela uniklo, že je sobota. Jsem přijela z dovči teď večer a ještě jsem se nevrátila do normálu.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Neviem ako Vy, ale ja som sa práve vrátil z rande. Dotyčná slečna je úplne úžasná: zmysel pre humor, inteligenicia, skromná a dokonca je krásna. Asi som sa zamiloval. Zajtra ideme spolu na obed. Btw je to kolegova sestra. Jedným slovom, je fascinujúca
.

"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf

- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Neferit Sr. : Ďakujem. Bohužiaľ mám už štvrtý ťýždeň za sebou nočnú smenu (12 hodín), takže sa nemôžem slečne venovať a podľa najnovších informácií sa vrátil zo zahraničia jej najlepší "kamarát", takže to vidím blede. Ale nič to preto, slečien je na svete dosť
.

"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf