- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Proč by to nemohl být roháč (resp. podobný brouk)? - http://neobe-quest.com/data/sr_data/sr_data/18_7_2.jpg
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
emo_freak: Jak vypadá pavouk víš, tady je jedno klíště. Tvůj obrázek mi opravdu přijde jako kříženec těchto dvou potvorů.
wosmahl: Jen bych ráda podotkla, že "Emperor" se píše s jedním "r" a ne se dvěma, jak máš ve svém podpisu.
wosmahl: Jen bych ráda podotkla, že "Emperor" se píše s jedním "r" a ne se dvěma, jak máš ve svém podpisu.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Mne ten chrobák roháčov moc nepripomína. Roháč nená v strede nič, čo Vampirii pripomína sosák kliešťa. Zato niektoré druhy nosorožca sú takmer identické s emo_freakovým avatarom.
Rhinoceros
Rhinoceros2
Rhinoceros3
Rhinoceros
Rhinoceros2
Rhinoceros3
Nom, tak si na to kapnul... je to nosorozec... jako hmyz, ne ten savec... puvodni obrazek vypada takto...nuke píše:Mne ten chrobák roháčov moc nepripomína. Roháč nená v strede nič, čo Vampirii pripomína sosák kliešťa. Zato niektoré druhy nosorožca sú takmer identické s emo_freakovým avatarom.
Rhinoceros
Rhinoceros2
Rhinoceros3

- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, ne-eFrosty píše:4 javor: zaostři seTakhle tam vidím jen jakousi postavu v lesklém obleku s plynovou maskou na obličeji.... (že by to byl Adieu ?
![]()
)

A zda-li to měl být Adieu- pff, ještě teď mě občas bolí ten prst naražený z pádu, když jsem tam lezl

Feed your head
2 emoouu and others:
jen bych chtel upřesnit, že tento brouk rozhodne není ani roháč, ani nosorožec (který se ostatně správně jmenuje nosorožík), anobrž se jedná o druh Chalcosoma atlas z čeledi vrubounovitých pocházející z jichovýchodní Asie. tento brouk patří do top tenu největších brouků světa s velikostí až 13 cm. pohlaví - samec.
Nádhera
- http://beetlespace.wz.cz/Chalcosoma_atlas.html
jen bych chtel upřesnit, že tento brouk rozhodne není ani roháč, ani nosorožec (který se ostatně správně jmenuje nosorožík), anobrž se jedná o druh Chalcosoma atlas z čeledi vrubounovitých pocházející z jichovýchodní Asie. tento brouk patří do top tenu největších brouků světa s velikostí až 13 cm. pohlaví - samec.

Nádhera

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.