Jenom technická otázka:Co se ti líbí na Cerndovi?Napiš klady/zápory, docela mě to zajímá (já ho nemůžu vystátKane píše:V jedničce hl.postava mág,pak Imoen,Khalid,Jaheira,Ajantis a Kivan
No a ve dvojce hl.postava fighter,Imoen,Valygar,Cernd,Edwin a Kelrond(ten jedině s gautless Of Dexterity a Carsomyrem:))
Oblíbená NPC, vaše družina...
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oblíbená družina??
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
Re: Oblíbená družina??
Já ti ani nevimZakat píše:Jenom technická otázka:Co se ti líbí na Cerndovi?Napiš klady/zápory, docela mě to zajímá (já ho nemůžu vystát)
Určitě je to lepší voba než Jaheira.Z Viconií jsem hrál jenom jednou,tak mi jěště tak k srci nepřirostla
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kane:No to nevím, Jaheira je rozhodně lepší v boji.Cernd mi v datadisku pořád chcípal, ta přeměna tam ztrácí úplně smysl.A Jaheira má plus že je Bojovník/Druid, což je dobrá kombinace.Jako druid není Cernd špatný, ale v souboji z očí do očí nemá šanci(v TOB).
A Viconia je nejlepší klerik ve hře, neustále mi zachraňovala život v Ascension
A má nejlepší romanci...
A Viconia je nejlepší klerik ve hře, neustále mi zachraňovala život v Ascension
A má nejlepší romanci...
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Syf
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jaheira je IMO docela slabá...kvůli levelování druida. Pořádně za to stojí až po 6 Mexpech. Cernd se pravada tolik pak už nezlepšuje, ale dobře funfuje od 0,75 Mexpech, na 3 mega ještě líp...se správnou výbavou, Feral spiritem a blessing of nature byl docela slušnej(to je z Refinementů) - 5 apr, MH THAC0 4, OH THAC0 6(MH=mainhand, OH=offhand...to THAC0 největší slabina), AC -15, MR 60, pak tušim 70 resist na fire, cold, lightning, imunita na jedy, regenerace asi 3 hp/sec. A když nebyl přeměněnej, tak povolával Prince, nebo hodil něco jako Volcano
.
Viconii mám rád, ale Anomen je silnější, buzna jedna
. Já bych spíš řek, že než Viconia pomohla spíš Silnější obnova...celkem brutální kouzlo.
Viconii mám rád, ale Anomen je silnější, buzna jedna
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
- LORD celadrius
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Anomen je jeden z nejsilnějších charakterů.A taky mě to štve, je to hroznej dementSyf píše:Viconii mám rád, ale Anomen je silnější, buzna jedna. Já bych spíš řek, že než Viconia pomohla spíš Silnější obnova...celkem brutální kouzlo.
Já Jaheiru beru taky víceméně vždy, hodím ji pás síly a hurá do první linie, nikdy jsem neměl problémy(Tactics+Ascension).Hodím ji nšjaký Scimitar nebo Výbušný kyj +5 a Štít Řádu +4 a má AC až -12.
Další oblíbené postavy mimo Jaheiry a Viconie jsou Jan, Imoen, Minsc a Korgan, ale dohrál jsem to všema mimo Haer Dalise(bardy nemám rád).
Takže koho opravdu nemusím jsou Cernd, Haer Dalis a trochu ten Anomen, ale pak se trochu zlepší(=není tak nesnesitelný).
Leaping over the gully
Leaping over the gully
-
David.Vacik
- Sigilan
Questy s NPC
S jakymi NPC se daji delat specialni questy? Vim ze to de s jednim manikem v Zahalenym lese, kde mu mate pomoc s jeho milou....a pak mam za to ze s Jaheirou a Khalidem se plni nejakej ukol s Hafernikama. Nevite jeste o nejakych???
Zajímají mě vaše tipy a zkušenosti ohledně NPC.
Tak nevím, kam s tí dotazem, ale sem se hodí nejvíce. Takže moje postava je mág/klerik, v partě chci Minska a Jaheiru. Koho ale dalšího, aby byla parta vyvážená? Mám tam Korgana (nebo jak se ten malej trpaslík jmenuje), Yoshimiho (prozatím) a Aerii, také prozatím. Viconie jako postava se mi velmi líbí a je mi jí lito, vzala bych ji do party, ale obávám se, že když jsem dobrá parta, jestli mi ty zlé postavy Korgan a Viconie neodejdou, až mi stoupne oblíbenost. A potřebuji vůbec Viconii, když jsem sama klerik? Koho ale místo toho Korgana, kdo je dostatečně dobrý bojovník? Jako zloděje místo Yoshimiho mám v úmyslu vzít Jana Jansena, jen co na něj narazím.
Tak nevím, kam s tí dotazem, ale sem se hodí nejvíce. Takže moje postava je mág/klerik, v partě chci Minska a Jaheiru. Koho ale dalšího, aby byla parta vyvážená? Mám tam Korgana (nebo jak se ten malej trpaslík jmenuje), Yoshimiho (prozatím) a Aerii, také prozatím. Viconie jako postava se mi velmi líbí a je mi jí lito, vzala bych ji do party, ale obávám se, že když jsem dobrá parta, jestli mi ty zlé postavy Korgan a Viconie neodejdou, až mi stoupne oblíbenost. A potřebuji vůbec Viconii, když jsem sama klerik? Koho ale místo toho Korgana, kdo je dostatečně dobrý bojovník? Jako zloděje místo Yoshimiho mám v úmyslu vzít Jana Jansena, jen co na něj narazím.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Vanda: Pokud hraješ poprvé, nech si Yoshima.
Zlé postavy odcházejí, pokud tvá reputace nad 18.
Jako klerik si vystačíš sama. Minsc jako bojovník docela ujde, a Jaheira je ještě lepší.
Prakticky máš v družině všechna důležitá povolání - Klerik/mág(ty), hraničář(Minsc), bojovník/druid(Jaheira), zloděj(Yoshimo) - já bych to doplnil jedním mágem (nabízí se Imoen po osvobození) a bojovníkem (Mazzy, Valygar).
Zlé postavy odcházejí, pokud tvá reputace nad 18.
Jako klerik si vystačíš sama. Minsc jako bojovník docela ujde, a Jaheira je ještě lepší.
Prakticky máš v družině všechna důležitá povolání - Klerik/mág(ty), hraničář(Minsc), bojovník/druid(Jaheira), zloděj(Yoshimo) - já bych to doplnil jedním mágem (nabízí se Imoen po osvobození) a bojovníkem (Mazzy, Valygar).
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
ENDNo, já mám v grupě kromě sebe (fighter/mág,půl-elf s katanama Zuřivost nebe a Dakon Zerth) ještě Jaheiru, Amoena, Minsca, Keldorna (je taky super, hlavně ty jeho rychlý dispel magis a true side a mimo jiný může používat ten +5 meč od Firekaha) a Jana Jensena. Je to docela pohoda i v nejtěžší obtížnosti.
- Challenger
- Sigilan
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tento topic se jmenuje "Oblíbené NPC, vaše družina...", ne "Jakou postavu mám vždy v družině". Nikdo neříká že hraje JEN za tyto charaktery. Nejdřív by ses měl naučit číst, než vyplodíš další spamChallenger píše:Koukam že jsi tady berete skoro všichni -Minska Jaheiru a Imoen a Yoshima.Přijde mi to jako kliše pořád ze stejnou družinou,Ale každého věc že.
Leaping over the gully
Leaping over the gully