Jj, já sem si taky řikal jakto že to nescenzurovaliAdieu píše:Jo, já po tom vyklepání taky docela čuměl.

Víš, obvykle pomáhá, když se při hledání některého módu podíváš do jejich seznamu, který je v sekci BG a kde Raz píše u módů i jejich odkazyDemilich_Rawenn píše:a kde je ta nalina_
jj, je dost možné, že jsem to byla jáAve píše:Já bych taky preferovala před Anomenem raději Valygara. Takový silný, tichý typ, že? Mám dojem že mi kdysi někdo říkal (asi to byla Neferit), že na něj mód existuje ale prý není úplně dokončený nebo tak nějak.
A až to udělá, dej mi prosím vědět, moc tu dění nesleduju a tak se mi hodí informace. Až bude, moc ráda si ho ozkoušímNeferit píše:jj, je dost možné, že jsem to byla já![]()
Ano, mód existuje; romance s Valygarem je součástí módu Tortured Souls, příp. by měla jít sehnat i odděleně. Meira z G3 pracuje na dalším vývoji módu (to jest část na ToB), ale jak dlouho bude trvat, než to vypustí do světa, to nemám tucha.
Mluvíš mi z duše, nějak se mi příčí románek s chlapíkem, kterého jsem tak trochu vodila za ručičku. Valygar to už je jiná kapitola. Tichý teda zrovna nebyl, s Janem Jansenem si dost popovídaliAve píše:Já bych taky preferovala před Anomenem raději Valygara. Takový silný, tichý typ, že? Mám dojem že mi kdysi někdo říkal (asi to byla Neferit), že na něj mód existuje ale prý není úplně dokončený nebo tak nějak.