Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:Já si musím taky postěžovat-může mi někdo říct,proč je ná můj nej kámoš tak vychcanej :evil:
Pretoze je tvoj kamarat ? :lol: Ale nie, to bol zly vtip. :lol:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Abych to vysvětlil-je normální,aby kámoš,od kterého nikdy za jakoukoliv službu nic nechcete,si najednou naúčtoval 50KČ za vypálení DVD???
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

LordArian píše:Abych to vysvětlil-je normální,aby kámoš,od kterého nikdy za jakoukoliv službu nic nechcete,si najednou naúčtoval 50KČ za vypálení DVD???
Ach jaj, ten kapitalizmus... :lol: Co ty vies, mozno uz nema na jedlo a palenie dvd je jeho jedina moznost ako prezit.

Ale teraz vazne, mozno bude stacit facka alebo ine sokovanie daneho cloveka. Ked ho niecim velmi prekvapis, v suvislosti s tou "cenou", tak ak je aspon trochu inteligentny, tak pochopi aby sa nemal spravat ako vol. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Arthalion: Ono asi nejlepší bude ho nechat tak týden na suchu-jak ho znám,pak přileze,že potřebuje češtinu na SA nebo něco podobného... :-? ach jo,to je život
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Podávám stížnost na kocoura, který právě pozvracel židle v kuchyni a jelikož tu není máti, tak to musím uklízet já :evil:
Nejlepší zvíře je tamagoči :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:Podávám stížnost na kocoura, který právě pozvracel židle v kuchyni a jelikož tu není máti, tak to musím uklízet já :evil:
Nejlepší zvíře je tamagoči :twisted:
Já zase po tom svým musel před chvílí uklízet pěkně ztuhlou myš :-? A přesně tak - zrovna nikdo jinej na odklízení nebyl doma.. ;-)
petruschka
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petruschka »

vampiria: to máš dobrý. mě se včera vysral pes zákeřně pod stůl. obvykle když se mu to přihodí, tak to udělá na nějakém viditelném místě. takže já se zasunu s židlí ke stolu, něco píšu a najednou děsný smrad... ohlídnu se, jestli za mnou neleží hromádka - nic. říkám si "chlape, asi už máš čichové halucinace. to bude z chlastu. teď už jenom, čekej, kdy uvidíš bílé myšky". ono to nebylo tak pachově penetrantní jako obvykle, takže jsem ještě chvíli psal, než jsem musel vstát a jít vážně hledat tu hromádku. načež jsem pod stolem a na botách objevil brutálně rozšmelcované hovno. v tu chvíli bych toho psa zahlušil!!! následně jsem půl hodiny škrabal lejna naštěstí plastelinové konzistence z podlahy, bot a pak to ještě přejel vysavačem. ende...

kofi: já problémy s odklízením myší nemám. kočka nám je ráno předloží na zápraží, načež je náš jezevčík schramstne a radostně pobíhá po zahradě s lysým ocáskem povlávajícím z tlamy. a pak se ještě někdy chce líbat :-/
...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Zase půjdu trochu do off-topicu :roll: - Kamoška mi jednou vyprávěla, jak její kocour myš sežral a pak jí to přišel do chaty vyzvracet na podlahu (uklízet zbytky myších kostiček a vnitřností byla prý fakt skvělá zábava) :!: :lol:
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Ještě, že jediné zvíře, které máme doma je bratr :-D . A ten se umí chovat jakš takš...... slušně?
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já mám doma psa a ten se chová taky docela slušně. Sere výhradně na linoleum :twisted:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Můžu si stěžovat tak maximálně na nedostatek času, to je tak všechno. Na zbytek už jsem si zvykl. :lol:
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Koveras je šťastný človek... osobne mu teda závidím, že je taký prispôsobivý... ;-) 8-) :lol:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já si stěžuju na svůj počítač - pár dní vypadal velice umrle a já se klepala, že to s ním sekne :evil: naštěstí ne, ale definitivně se mi potvrdilo, že jsem na něm závislá - při prvním náznaku toho, že budu týden bez PC se mi okamžitě udělalo špatně od žaludku a roztřásly se mi ruce, normální absťák..tedy doufám, že všechno už pošlape tak, jak má, anžto tyhle nerváky opravdu nemám zapotřebí :-?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Arronax: Jak v čem. Z něčeho si hlavu nedělám, ale něco mě dokáže zase pořádně vytočit.
Vampiria: Tohle mě právě vytočit jednou dokázalo.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Nikto nie je dokonalý... imho...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“