Neslo by to tede nejak vykutit pres konzoli
Chyby, problémy a jejich řešení
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
CLUAConsole:MoveToArea("ar1300")FilipFry píše:No ony mi ty ostatni lokace fungujou. Treba kdyz chci z Ankhaty do druidskyho hajku,Umarinu vrchovinu a tak, jen ta tvrz de Arnise nereaguje.
Neslo by to tede nejak vykutit pres konzoli
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
ENDDiky moc hosi. Vyreseno. No at jsem cetoval do jakychkoli jinych mest, tak jsem pres branu nemusel(a ani jsem v teto lokaci jeste nebyl), takze me nenapadlo, ze by to mohlo na to mit nejaky vliv. Ale melo,yop... Ted se na to panstvi de Arnise dostanu. Stacilo teda projit tou mestskou branou u spravnyho okraje mapy. Minsc and Boo thank you too 
Nj. můj kamarád v souvislosti s BG2 pořád říká, že jedna hra nestačí a má fakt pravdu.Yachiko píše:OMG... tak to si prišla o dosť dobré veci resp. hlavne jednu potrebnú na výrobu ďalšej ... ale np, ja som tie sochy vybral až v tretej hre SoA![]()
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já sem asi trochu jinej...mně to stačilo 1krát a pak když jsem to zkoušel znovu, tak mě to nebavilo..
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: