Právě jsem na narozeninové oslavě kamaráda a kamarádky, kteří zároveň slaví narozeniny. Panelákový byt 2+1, 25 lidí, metalová hudba naplno, 6 velkých vodárek,, bečka piva a nejmenované množství dalšího alkoholu - totální masakr
AlieN píše:Právě jsem na narozeninové oslavě kamaráda a kamarádky, kteří zároveň slaví narozeniny. Panelákový byt 2+1, 25 lidí, metalová hudba naplno, 6 velkých vodárek,, bečka piva a nejmenované množství dalšího alkoholu - totální masakr
Ajantis píše:... A jen AlieN sedí nevzrušeně u PC.
Ha, takové zvíře nejsem, jen jsem na chvíli zasedl k jednomu z počítačů podívat se jestli mi večer jedou nějaké trolejbusy domů a přitom jsem zaskočil sem (a těch trolejbusů moc nejelo, takže jsem zůstal do rána )
Neferit: ROFL. Budeš zachráněna, čeká Tě místo hned vedle vedle Ptaaha ve flotile 10 tisíc lodí.
Toho klučinu si na chatu najdu...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Před dvěma týdny jsem byl na jedné hospodské oslavě, těžce se opil a nechal si od jedné kamarádky pozvracet své oblíbené kalhoty. Většina celé akce pro mě vězí v temnotách paměti, ze kterých jen občas vytryskne další kamínek vzpomínky do mé, stále z větší časti nekompletní mozaiky, jež by měla postihovat celou noc. Pamatuji si na nějaké zvracení ve křoví, rockovou hudbu a utřžek ze seriálu Ally McBealová, ale více již příliš ne. Byl to věru bohatý zážitek.
Proč se o tom však zmiňuji? Na oslavu jsem si sebou vzal jednu papírovou tisícikorunu, kterou jsem pracně nabyl na brigádě, kdežto z ní jsem vracel, maje v peněžence pouhé dvě kovové dvacetikoruny, což mě s odstupem času začalo docela frustrovat. Dnes jsem však pod stolem hledal zapadnutou učebnici Francouzštiny a u ní jsem našel svou ponožku nošenou na oné akci. Zkoumavě jsem ji prohledal a našel v ní pětistovku…
Netuším sice, jak se tam mohla dostat a jak to, že jsem si jí při vysvlékání nevšiml či ji alespoň jemně neucítil. A stejně tak vůbec nevím, proč jsem vlastně zahodil zapáchající ponožku pod stůl, ale to není podstatné. Najít peníze, se kterými se už nepočítá, vždycky potěší.
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Před dvěma hodinami jsem se vrátil z třídenního srazu RPG fóra - takový dvojník pissu - a jsem jako tradičně po povedených věcech nadšen nade všechny meze
Přirozeně se tam hrála všemožná papírová rpg, kecalo, tápalo nočním lesem, brodilo říčkou... no, a že už i já jsem tam jel vybaven lahví tvrdého alkoholu shrnuje zbývající