Vlasák píše:no, a že už i já jsem tam jel vybaven lahví tvrdého alkoholu shrnuje zbývající
Dobrá nálada
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
:'-)
Vdaka tejto nadherne kludnej atmosfere som mal dnes nadherne kludnu naladu... Thank you, Mr. God...
Vdaka tejto nadherne kludnej atmosfere som mal dnes nadherne kludnu naladu... Thank you, Mr. God...
Naposledy upravil(a) Elessar dne 31.10.2006 7:01, celkem upraveno 1 x.
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě taky. Druhá polovina podzima a zima jsou nej...Ithralsiel píše:Někdo má rád a někdo nemá.....zima je nejlepší (alespoň pro mě)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem díky Yachikovi zjistil, že stran ovládání W3 (ač jsem ho dohrál min. 3x) jsem naprostá lama 
Na druhou stranu mě potěšilo, že i bez těch 'hi-tech' ovládacích kláves jsem to bez větších porblémů dohrál :D
Hlavně díky tomu ale nebude pravé předloktí dostávat po čuni
Na druhou stranu mě potěšilo, že i bez těch 'hi-tech' ovládacích kláves jsem to bez větších porblémů dohrál :D
Hlavně díky tomu ale nebude pravé předloktí dostávat po čuni
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Sice jsem tedy nakonec využil malinkou nedokonalost ve hře - resp. chování nepřátel k ukryté jednotce, ale dívat se na Archimonda, kterak stojí pár metrů před kruhem moci zablokovám vlastními jednotkami byla docela sranda :D... I když jak jsem v závěru zjistil - dalo se to asi 'v pohodě' dohrát i se stojící základnou v době jeho příchodu
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...