Taktika a souboje v BG
Já v tom planetarium už byla, ale nevzpomínám si, že by mi, krom díků, nabídli něco speciálníhoYachiko píše:Vanda: No ani sa nedivím kedže je to mágova high level ability

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: Summon Planetar je kouzlo 9. (resp. 10. - tj. questové kouzlo) levelu. Možnost získat ho máš v případě, že máš nainstalovaný datadisk ToB a s mágem přesáhneš hranici 2 000 000 (?) zkušeností (teď si nejsem jistý tou hranicí).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vanda: (pár rad od BG lamy)
Nic si z toho nedělej, když jsem hrál BG 2 poprvý, tak jsem Firkraaga taky nechal bejt, neporazil jsem ho, nepřišel jsem na správnou taktiku. :)
Zkoušej všechno možný: povolat příšery (elementály, zvířata) kouzlit ochrany, posílit bojovníky (lektvary). Na souboj se v klidu připrav, jdeš tam přeci draka úmyslně zabít, tak proč se nepřipravit. Teď jsem znovu začal hrát BG a vyšlo to taky až na poněkolikátý. Hlavně se nenech zviklat kecama o tom, že máš použít něco, co je vlastní postavám, který by tohle měly mít už dávno za sebou. Osobně mne dřív tyhle rady dováděly k nepříčetnosti (jako např. použití vířivého útoku..., když má člověk bojovníka na 11.levelu, tak je to rada fakt na pytel).
Neboj se použít žezlo vzkříšení, žádná NPC, kromě té, s níž máš romanci, ti hlavu za to neutrhne.
Z vysátí si taky nedělej vrásky, holt dojedeš doupě s unavenou kněžkou. Tolik upírů tam neni. A poslední vysátí vyřeší chrám (dojít tam umí i postava na 1.levelu s jednim životem).
To nejlepší nakonec: osobně jedu taky bez modů v normálu (jako věčný lama) a stačí mi to (i když, co single postavy překročily 1.000.000XP, loadů ubylo prakticky k nule - hl. postava zabiják) a to mam za sebou i runu... Asi tam přeci jen něco přihodim :).
Nic si z toho nedělej, když jsem hrál BG 2 poprvý, tak jsem Firkraaga taky nechal bejt, neporazil jsem ho, nepřišel jsem na správnou taktiku. :)
Zkoušej všechno možný: povolat příšery (elementály, zvířata) kouzlit ochrany, posílit bojovníky (lektvary). Na souboj se v klidu připrav, jdeš tam přeci draka úmyslně zabít, tak proč se nepřipravit. Teď jsem znovu začal hrát BG a vyšlo to taky až na poněkolikátý. Hlavně se nenech zviklat kecama o tom, že máš použít něco, co je vlastní postavám, který by tohle měly mít už dávno za sebou. Osobně mne dřív tyhle rady dováděly k nepříčetnosti (jako např. použití vířivého útoku..., když má člověk bojovníka na 11.levelu, tak je to rada fakt na pytel).
Neboj se použít žezlo vzkříšení, žádná NPC, kromě té, s níž máš romanci, ti hlavu za to neutrhne.
Z vysátí si taky nedělej vrásky, holt dojedeš doupě s unavenou kněžkou. Tolik upírů tam neni. A poslední vysátí vyřeší chrám (dojít tam umí i postava na 1.levelu s jednim životem).
To nejlepší nakonec: osobně jedu taky bez modů v normálu (jako věčný lama) a stačí mi to (i když, co single postavy překročily 1.000.000XP, loadů ubylo prakticky k nule - hl. postava zabiják) a to mam za sebou i runu... Asi tam přeci jen něco přihodim :).
Dostava, pouze neni videt momentalni stav.CrowX píše:Hm, s vysatím úrovní by som rozhodne nebehal - opravte ma ak sa mýlim, ale myslím, že postava s vysatými lvl nedostáva exp-y
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
sevencreature: aha, tak já, myslím, ještě nemám dost zkušeného mága (13.level?). Tedy mám dual mág/klerik, což doufám nevadí a berou mě jako mága.
Krokyn: lama děkuje
Moje postavy hned dvě umí křísit, ale stejně, kdepak se dá sehnat to žezlo?

Krokyn: lama děkuje

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
Jedno se da koupit v Dobrodruhove kramku(Ribald) a druhe se nachazi v obydli maga Mekratha(stoky pod chramovou ctvrti).Vanda píše:Krokyn: lama děkujeMoje postavy hned dvě umí křísit, ale stejně, kdepak se dá sehnat to žezlo?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Challenger
- Sigilan
Dlouho jsem to tady zanedbával, ale jsem zpět....
Krokodile: Podceňování se často nevyplatí....
Sevencreature:
@DI$: Nečetl ani nehodlám... Můj hraničář prostě nemá reading skill... A nebýt owerpowered je děsná nuda...
Add síla: Měl jsi docela pravdu, Sí jen kolem 18/01 je slabá... Navrhnul jsem jim, jestli by byl velký problém, udělat tuto feature až od 18/00... Dokonce přemýšlí nad tím, že přidají několik předmětů chránících zrak...
AlieN: Domluveno, jen si musím očistit můj vlastní kyj... ještě na něm zůstal ztuhlá šedá kůra mozková... A nějaké úlomky z lebky
Krokodile: Podceňování se často nevyplatí....

Sevencreature:

@DI$: Nečetl ani nehodlám... Můj hraničář prostě nemá reading skill... A nebýt owerpowered je děsná nuda...
Add síla: Měl jsi docela pravdu, Sí jen kolem 18/01 je slabá... Navrhnul jsem jim, jestli by byl velký problém, udělat tuto feature až od 18/00... Dokonce přemýšlí nad tím, že přidají několik předmětů chránících zrak...
AlieN: Domluveno, jen si musím očistit můj vlastní kyj... ještě na něm zůstal ztuhlá šedá kůra mozková... A nějaké úlomky z lebky

SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Heh - tak kdo by se nějak extrémě trápil při souboji s Aec'Letecem v TotSC, nechť vyzkouší Kongovu taktiku jednoho kouzla. Když na DISSu pravil, že se singl mágem pozabíjel uctívače a samotného Leteca potom sejmul jedním kouzlem, tak jsem jen nevěřicně kroutil hlavou.
I vyzkoušel jsem to se svým FMT a v podstatě ani není třeba zabíjet ty uctívače
Prostě jen přijdete, do místnosti hodíte smrtící mrak, ten (coby vyvolanou jednotku) zabije AL, z uctívačů se v ten moment OC stanou také AL, a překvapivě - potká je úplně stejný osud
Jen tedy bylo nutné nějaké ty zatoulané ovečky do toho mraku nasměrovat
Díky Kongu :D
Ovšem nutno podotknout, že už to není taková zábava, jako když se tato prostora řeší se skupinou a 'na férovku' (a to i přes těch XY loadů)
I vyzkoušel jsem to se svým FMT a v podstatě ani není třeba zabíjet ty uctívače

Díky Kongu :D
Ovšem nutno podotknout, že už to není taková zábava, jako když se tato prostora řeší se skupinou a 'na férovku' (a to i přes těch XY loadů)

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...