Drogy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Re: ...
Erm...KEBULE píše:Hamster:
Jestli by legalizace pomohla zamezit problému nebo ne. Neposoudím myslím si, že pokud by se nezměnila legislativa a hlavně postihy, bylo by to jen horší - prakticky. Nemyslím papírově.

Vskutku..? no... tak to nedělej...KEBULE píše:Tabák a kofein bych sem netahal. Tam bych tu nebezpečnost zase, tak akčně neviděl.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jenže v případě MDMA nemáš jinou možnost, než koupit si ho u "vietnamca" na tržišti - tj. podle téhle metody by všichni uživatelé "oslepli". Já chápu, jak to myslíš - však taky píšu, že legalizace MDMA by sloužila k ochraně uživatelů.KEBULE píše:A řezání je problém konzumenta. Ne důvod k legalizaci. Viz moje srovnání s pervitinem... Protože já když si koupím flašku od vietnamca na tržnici taky musím počítat s tím, že po ní možná oslepnu...
P.S. S nákupy alkoholu u Vietnamských prodejců mám jen ty nejlepší zkušenosti - např. Bala rum řadím mezi nejlepší nápoje svého druhu

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
1) Ona by se ta "legalizace" de facto odehrávala stejně pod státní kontrolou. jinak řečeno by stát zajišťoval, aby se to tomu 15-letému do pracek nedostalo (byť by to samozřejmě nemohl zaručit).sevencreature píše:Ano, jenže v případě MDMA nemáš jinou možnost, než koupit si ho u "vietnamca" na tržišti - tj. podle téhle metody by všichni uživatelé "oslepli". Já chápu, jak to myslíš - však taky píšu, že legalizace MDMA by sloužila k ochraně uživatelů.
P.S. S nákupy alkoholu u Vietnamských prodejců mám jen ty nejlepší zkušenosti - např. Bala rum řadím mezi nejlepší nápoje svého druhu
2) Heh, Bala rum od vietnamců byl též účastníkem mnoha párty s kamarády. Jak vidno oblíbené pití.

Vážně?KEBULE píše:Vždycky je jednodušší zajít si do obchodu než shánět dealera...

- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
...
Hamster:
Vysvětlím - To byla přímá reakce.
Jestli by legalizace pomohla zamezit problému nebo ne. Neposoudím myslím si, že pokud by se nezměnila legislativa a hlavně postihy, bylo by to jen horší - prakticky. Nemyslím papírově.
Chtěl jsem tím říct toliko to, že kdyby se cokoliv legalizovalo. A bylo to tedy volně prodejné v obchodě. Byť pod hranicí dostupnosti 18i let, tak pokud by se nezměnily postihy pro obsluhu, která prodá toto zboží mladšímu. Dopadlo by to asi jak s tabákem, že ho prodají klidně batoleti. Papírově by to tedy mladiství nemohli mít k dispozici. Ale k dispozici by to měli prostě jen proto že prodejci je jedno komu to prodá, hlavně že má businnes. Pochopil?
-------------------------------------------------------------------------------------
A k té jednoduchosti - Opravdu si myslíš, že je jednodušší domlouvat se byť telefonem s dealerem, když múžeš jít do obchodu a prostě si to koupit?
Pro příklad cigarety. Mám se domlouvat s maníkem nebo si seběhnu dolů do trafiky? Uznej co je jednoduší...
--------------------------------------------------------------------------------------
Jinak co se týče rumu nejlepší je Prostějovskej a pak Božkov. To mi nikdo nevymluví
S pozdravem a ...
7creature: Brekeke!!!
Vysvětlím - To byla přímá reakce.
Chtěl jsem tím říct toliko to, že kdyby se cokoliv legalizovalo. A bylo to tedy volně prodejné v obchodě. Byť pod hranicí dostupnosti 18i let, tak pokud by se nezměnily postihy pro obsluhu, která prodá toto zboží mladšímu. Dopadlo by to asi jak s tabákem, že ho prodají klidně batoleti. Papírově by to tedy mladiství nemohli mít k dispozici. Ale k dispozici by to měli prostě jen proto že prodejci je jedno komu to prodá, hlavně že má businnes. Pochopil?
-------------------------------------------------------------------------------------
A k té jednoduchosti - Opravdu si myslíš, že je jednodušší domlouvat se byť telefonem s dealerem, když múžeš jít do obchodu a prostě si to koupit?
Pro příklad cigarety. Mám se domlouvat s maníkem nebo si seběhnu dolů do trafiky? Uznej co je jednoduší...
--------------------------------------------------------------------------------------
Jinak co se týče rumu nejlepší je Prostějovskej a pak Božkov. To mi nikdo nevymluví

S pozdravem a ...
7creature: Brekeke!!!

Naposledy upravil(a) KEBULE dne 1.11.2006 13:27, celkem upraveno 2 x.
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
KEBULE: Cigarety asi zrovna nejsou nejlepší případ, jelikož ty si opravdu koupí kdokoliv, ale řekl bych, že s alkoholem je to dnes už jiné. Ve většině hospod si to hlídají a i prodejci jsou opatrnější, protože když fízlové chytnou spratka s flaškou a ten jim vyžvaní kde jí koupil, tak mají problémy. Pokud se tedy nezletilec chce napít, musí mít vyhlídnutou hospodu kde mu nalejí, nebo obchod/stánek, kde mu ten chlast dají (Za podmínek, že nevypadá výrazně starší, či že se vychcaně neztratí ve skupině starších lidí, jako se tomu děje na pražských sigil srazech
). To je ale analogická situace k tomu, že pro trávu si k někomu musíš zajít. To, že se s ním nejprve domluvíš považuju za minimální obtíž a od tebe mi to dost zavání chytáním se stébla. Když někdo něco chce, tak nekafrá kvůli malý zacházce...

pokud hovno umíte a/nebo jste nešikovní, tak doporučuju radši materiál sežrat (sice je to hnusné a trošku pomalejší), ale lepší než to tvoje nic ;)Target píše:Mám tu první zkušenost s hulením......špatně jsme to zabalili, hořelo to rychle a nic jsme z toho neměli :)
- takto jsme to dělal já na svém výletě po Beneluxu minulý víkend
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Tak to je velmi zajímavá informace. Pro mě o to více, že vzhledem k tomu že jsem často slýchal a slýchám, že největší problémy s pitím má Švédsko jsem si myslel ,že je to u Finů jinak. Nikdy bych nevěřil, že může být pití až takvý narodní problém jinde než u Rusů.
Jak by řekl pan Provolone - jsem ještě mladej.
sevencreature - děkuji za informaci.
Jak by řekl pan Provolone - jsem ještě mladej.
sevencreature - děkuji za informaci.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ak to rychlo horelo, bolo to bud stare a vyschnute, alebo ste mali zly zapalovac. A prvy raz z toho skoro nikomu nic nie je. Tie spravne stavy su az tak na druhy, treti krat.Target píše:Mám tu první zkušenost s hulením......špatně jsme to zabalili, hořelo to rychle a nic jsme z toho neměli :)
Ale myslim si ze tu najdes vela ludi, ktori ta mozu zaucit ako na to.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: