Mňo, mapa...jedna přehledná je v díle manželů Hrochových (viz použitá literatura), avšak nemám scanner a knihu jsem nadto již vrátil. Na českých webových stránkách se mi nepodařilo vypátrat žádný slušný ekvivalent - maximálně detailní mapa východního pobřeží Středozemního moře, bohužel zde není zastoupena Malá Asie.
Pročež doporučuji následující stránky. Jsou sice v angličtině, ale je tam jednak obecně pojatý směr tažení a také fyzická mapa Svaté země. Neferit tam rovněž nalezne obrázek zmiňovaného hradu Krak des Chevaliers.
Každopádně pokud bys měl zájem o tu mapku z Hrochovic Křižáků, rád ti ji pošlu (Teď mě napadlo, že bych to mohl zkusit vyfotit digitálem). Děkuji za podnětnou připomínku, máš-li další, jen sem s nimi!

Neferit Sr.:
Fortifikace jsou zajímavý nápad - líbí se mi to, ale má to dva háčky. Abych se přiznal, opevňovacím technikám nerozumím, takže abych to podal na alespoň trochu slušné úrovni, musel bych něco nejprve nastudovat. Už samotní křižáci mě stáli dost času a teď horko těžko doháním manko ve škole, pročež se obávám, že fortifikace asi nezvládnu