Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Bleh, Minority Report. :sick: O Mr. & Mrs. Smith nemá ani cenu hovořit... Hlavně že nás nepustili do kina na Noční hlídku (btw v té době mi už patnáct asi půl roku bylo, jen jsem si zapomněl občanku... to nasere), ale nabízeli nám Mr. & Mrs. Smith, v němž Pitt kope do vlastní manželky. Kdyby to byla alepoň podařená satira, jako Válka Roseových, ale tady nebylo vůbec nic, kromě střílení, jehož důvod jsem nedokázal pochopit. :hand:
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Mr. and Mrs. Smith... Na filmy som pomerne nenarocny, ale u tohto som sa nefalsovane nudil a nefalsovane som zaspaval... Nie, vazne som nemal chut sa na to divat druhykrat :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Mně Smithovi též přišli jako příjemná oddychovka. Pravda proti "Pravdivým lžím" (kterými to je inspirováno) jde o dost průměrný film. Ale i tak to byla celkem sranda.
Minority report mi btw přišel o dost horší. A nebylo to jen kvůli Cruisovi. Když už mám nápad, tak bych z něj měl koukat vytřískat co nejvíce a ne skončit u průměrné akční honičky...
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Jab: jj, P.K.Dick sa musel v hrobe obracať :-D .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Mě se Minority Report hodně líbí, IMHO jeden z nejlepších Spielbergových filmů. Nápad s předvídáním budoucnosti je podle mě propracovyný tak akorát, holt to je spíš sci-fi detektivka než filosofické dílo.

DerAdler píše:Jab: jj, P.K.Dick sa musel v hrobe obracať :-D .
No když se podívám na to jak moc se liší jeho knihy od jejich adaptací, tak myslím že už se dávno provrtal někam k zemskému jádru :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ach jo, a Mr. a Mrs. Smith byl přitom tak parádní seriál :lol: :lol: :cry:

Ad Minority Report - kdyby tam nehrál nejslavnější scientolog, tak to mohlo alespoň vypadat hezky :-?
Zakat píše:Minority Report je super. Viděl jsem ho snad 5x a stále ho můžu. Spielberg se překonal a natočil svůj nejlepší film od Indiana Jonese.
OMG :shock: :shock: :anxious:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

sevencreature píše:
Zakat píše:Minority Report je super. Viděl jsem ho snad 5x a stále ho můžu. Spielberg se překonal a natočil svůj nejlepší film od Indiana Jonese.
OMG :shock: :shock: :anxious:
Vlastně od Shindlerova seznamu. Každopádně u mě patří MR do toho lepšího co Spielberg natočil.

EDIT: A nestydím se za to 8-) :lol:
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Moc nechápu vaši averzi vůči Tomu Cruisovi. Sice se chová jako idiot a spousta věcí ve kterých hrál jsou sračky, ale je to dobrý herec což dokázal ve spoustě filmů (Minority Report, Collateral, Magnolia, Rain Man a nejlíp prý hraje v Narozen 4. července (neviděl jsem))
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Jistě. A jaké má ohromné spektrum rolí. Kolik výrazů dokáže na své tváří vyloudit...
Vanda
Sigilan

Příspěvek od Vanda »

AlieN: k tomu Cruisovi, ano herec je dobrý, v Narozen 4.července hrál skutečně dobře, ale opravdu se chová jako idiot a taky mě jednou odboural svými výroky v Praze. Např. "Praha je krásná, člověka až uráží, že něco, co má 200 let historie může být tak krásné", on si snad myslí, že Evropani přišli z USA. Myslím, že kdyby nebyl úplný ignorant, tak by věděl, že všechno v Evropě má historii mnohem delší. Leda že by to myslel nějak šifrovaně a já to nepochopila. ;-)
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Hehe, 200 let je stará naše chalupa ;-)
Žralok, který štěká, nekouše.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vanda: No ono když to tak vezmeš, teoreticky na tom, co řekl až tak nic špatného nebylo - spousta pražských budov pochází z 18,19. století (např národní divadlo či muzeum) a staveb starších - barokních, renesančních nebo dokonce gotických zase tolik nejní:-) (jako je jich dost, ale nelze tvrdit, že celé jádro je 800let staré) I chrám svatého Víta byl vlastně dostavem až ve 20.století
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Jab píše:Jistě. A jaké má ohromné spektrum rolí. Kolik výrazů dokáže na své tváří vyloudit...
Heh, když se řekne Tom Cruise, tak se mi vybaví takový ten jeho zasněně zmatený pohled do dáli. :lol: Ovšem v Rain Manovi zahrál výtečně.

EDIT: Arian: No mně i zbytek toho výroku přijde dost nesmyslný. Co by na tom mělo být urážejícího? Ale radši toho nechme, takovýchhle historek se slavnými osobnostmi v Praze by určitě bylo habaděj a asi zdaleka ne všechny budou pravdivé.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Cruise mi přijde jako herec k ničemu - neviděla jsem ho v ničem, kromě Interview s upírem, kde by mne nějak výrazněji zaujal či přesvědčil o své roli, pravda je, že mi jeho ksicht vadí natolik, že se filmům s ním raději vyhýbám.

Rain Man je ZLO, hned jsem mu na csfd přilepila po zásluze jednu hvězdu, v některých chvílích se člověk zasmál, ale jinak moc utahané a uslintané. :roll:

EDIT: Co mi vadí na Tom Cruise - to stejné, proč se nedívám na filmy s Meg Ryan či Sarah Michelle Gellar - vadí mi ten (imho!) ošklivý a nesympatický obličej, který se mi navíc ani nepojí s nějak extra kvalitními snímky, ve kterých by se takový člověk dal zahlédnout.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Tom Cruise je takový docela průměrný herec, když vemu v potaz v jaké kategorii filmů se pohybuje... to takový Russell Crowe to je teprve těžká váha, že Vampirio? :-D
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“