BG1: TuTu
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Datadisk TotSC (k BG1) je, pokud ho máč nainstalovaný, přímo součástí hry. Na mapě máš o jedno město navíc, které můžeš navštívit dle libosti.
BG2 ale nespustíš, pokud si budeš chtít zahrát BG2, musíš BG1Tutu odinstalovat (a silně se doporučuju odinstalovat BG1 i BG2 - zkrátka začít od nuly).
Nemohu ještě nezmínit EasyTutu, které herní zdroje kopíruje, takže instalace sice zabere několik GB, ale nepozmění to BG1 ani BG2, takže je možné tyto hrát bez problému.
BG2 ale nespustíš, pokud si budeš chtít zahrát BG2, musíš BG1Tutu odinstalovat (a silně se doporučuju odinstalovat BG1 i BG2 - zkrátka začít od nuly).
Nemohu ještě nezmínit EasyTutu, které herní zdroje kopíruje, takže instalace sice zabere několik GB, ale nepozmění to BG1 ani BG2, takže je možné tyto hrát bez problému.
Žralok, který štěká, nekouše.
Problem s Tutu
Zdravim vsechny,
Mam problem s Tutu...
Kdyz jsem si to nainstaloval a potom i nejake ty mody pro BG 2, tak se mi cela hra zacala sekat a nejelo to vubec plynule.... (jako kdybych mohl nainstalovat jen urcity pocet modu a pak proste konec....
nemuze mi pls nekdo nahodou pomoct co s tim???
Diky moc
Mam problem s Tutu...
Kdyz jsem si to nainstaloval a potom i nejake ty mody pro BG 2, tak se mi cela hra zacala sekat a nejelo to vubec plynule.... (jako kdybych mohl nainstalovat jen urcity pocet modu a pak proste konec....
nemuze mi pls nekdo nahodou pomoct co s tim???
Diky moc
vavr: No každopádne - neviem prečo si pre BG TuTu inštaloval BG2 módy... to sa nemá. I keď to nemusí mať vždy fatálny dopad, ale predsa
A druhá vec - neviem, či by sa práve takto nainštalované módy mali prejaviť v plynulosti hry... neporadím Ti lepšie ako to skúsiť reinštalnúť a nedávať tam BG2 módy... pre TuTu existujú módy špeciálne, ktoré nájdeš v zozname tu na fóre 

Rozjel jsem BGtutu a mám problém s texty. Zobrazují se mi úplné nesmysly, ne všude, ale třeba místo popiska "voják" se mi nad ním objevuje "umyj si nohy a pak jdi spát" (příklad)... prostě text úplně jiné části hry. DTTO v dialozích, některé jedou normálně, některé ne. Zkusil jsem přeinstalovat obě hry, ale problém zůstal. Nechal jsem si teda adresář save a characters, ale to by snad nemělo vadit, nebo jo? Co s tím? Takhle to nejde dohrát, vůbec bych nevěděl, co mám třeba dělat.
PS: Jsem úplně na zač. ve Svítící tvrzi a nezapisují se mi věci do deníku, ale to bych přisuzoval tomu, že to je jen takový tutorial....
PS: Jsem úplně na zač. ve Svítící tvrzi a nezapisují se mi věci do deníku, ale to bych přisuzoval tomu, že to je jen takový tutorial....
Ok. Tak diky moc... ja totiz myslel, ze kdyz si nahraju nejky mod pro BG2 tak, ze se to projevi i v Tutu (napr. Zmenit Jaheriu na neutral good....)Yachiko píše:vavr: No každopádne - neviem prečo si pre BG TuTu inštaloval BG2 módy... to sa nemá. I keď to nemusí mať vždy fatálny dopad, ale predsaA druhá vec - neviem, či by sa práve takto nainštalované módy mali prejaviť v plynulosti hry... neporadím Ti lepšie ako to skúsiť reinštalnúť a nedávať tam BG2 módy... pre TuTu existujú módy špeciálne, ktoré nájdeš v zozname tu na fóre

Pan Baca: Pouzivas klasicke Tutu nebo EasyTutu? Doporucuji to druhe, i kdyz na to nejde cestina.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Calvera
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Problém s úrovněmi BG1Tutu
Zdar lidi.
Dlouho jsem tady nebyl a tak nevím, jestli se to tady už řešilo.
Nahodil jsem postavu v BG1 Tutu, lučištníka, celkem zajímavých vlastností (pro rýpaly, hozeno celkem 3x, žádné dvě hodiny nahazování vlastností
) a dal si postavu exportovat, bo jsem neměl čas rozjet hru. Teď, když jsem si postavu naimportoval, tak hned po začátku hry mi naskočila na 8 úroveň, má kolem 70 hp a nedaří se mi to rozjet normálně. Neví někdo, čím to je??? 
Jenom ještě dodám, že stejný problém mají všechny postavy, které naberu do party.
Dlouho jsem tady nebyl a tak nevím, jestli se to tady už řešilo.
Nahodil jsem postavu v BG1 Tutu, lučištníka, celkem zajímavých vlastností (pro rýpaly, hozeno celkem 3x, žádné dvě hodiny nahazování vlastností

Jenom ještě dodám, že stejný problém mají všechny postavy, které naberu do party.
Máš stejný problém při vytvoření nové postavy nebo jen při importu?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Ej už si spomínam - mne pri poslednej hre TuTu po importe postavy zdvihlo level na 40. Neinštaloval si náhodou nejaký Tweak/Fixpack etc.? Síce som na koreň problému neprišiel, ale myslím, že by to mohlo byť tým - ja som sa s tým proste vysporiadal tak, že som si dal hneď na začiatku SetCurrentXP (0) a bolo hotovo
Najaté NPC potom boli úrovne normálnej...
EDIT: Vyriešené nakoniec cheatom CLUAConsole:SetCurrentXP(0)

EDIT: Vyriešené nakoniec cheatom CLUAConsole:SetCurrentXP(0)

tak opět problém s tutu.... v deníku mám nesmysly, resp. texty ze dvojky! Ve splněných úkolech mám "šupiny z bílého draka" a podobnýma perlama se to tam jen hemží. Takže doufám, že mě nečeká reinstal. (Pozn.: dostanu se k tomu až po víkendu, práce mám momentálně jak na kostele, dneska jsem se tam jen mrknul, Calvera byl hloupý a něco potřeboval a připravilo mi to takové překvápko :( )