http://www.b3ta.com/links/Crap_stuntman
Moderátoři: Sadako, sevencreature
ZDE o dost lepší anglický originál.//VampiriaJe vaše dítě Goth?
pondělí 16:22 | Crazy Angel | Zajímavosti...
Tak tenhle článek už je na netu poměrně dlouho, ale podařilo se mi to najít zase až teď, tak ho sem dávám, páč sem se u toho celkem dost pobavila...no a myslim, že to asi všichni NORMÁLNÍ lidi jsou gothici...no když sem to četla poprvý, tak sem gothiku ještě moc neuznávala, ale nějak sem v sobě díky tomuhle článku objevila tu touho po gothice, ikdyž to na mě nepůsobí zase nějak doslovně...ale prostě od tý doby se o hodně víc zajímám o gothiku a vůbec všechno kolem ní...
Buďte v bezpečí! Dole jsou vypsána některá varovná znamení ukazujíce na to, že by Vaše dítě mohlo sejít z cesty našeho Pána. Gotika (nebo Gotik) je velmi obskurní a velmi často nebezpečná kultura k níž mladí tíhnou. Gotická kultura vede mladou a snadno ovlivnitelnou mysl do imaginárního světa zla, temnoty a násilí. Prosím soustřeďte se nyní na rady, modlitby a na tuto rodičovskou příručku. Jestli se alespoň 5 nebo i více z níže uvedených příznaků vlivů Satana projevují .... Vaše dítě:
Velmi často nosí černé oblečení
Nosí trička rockových kapel
Nosí nadměrný oční make-up, černou rtěnku a černý lak na nehty
Nosí podivné stříbrné šperky
Projevuje zájem o piersing a tetování
Posloucha gotickou nebo jinou protispolečenskou hudbu (Marilyn Manson o sobě tvrdí, že je Antikrist a veřejně vystupuje proti našemu Pánovi. Prosím zbavte veškerých jeho alb, OKAMŽITĚ!!!
Spojují se s jinými lidmi, kteří se excentricky oblékají, chovají a mluví
Projevuje snižující zájem o prospěšné aktivity jako jsou: bible, modlitby, chození do kostela a sport
Projevuje stoupající zájem o smrt, upíry, magii, okultizmus, čarodějnictví či další věci jež jsou spojeny se Satanem
Bere drogy
Požívá alkohol
Trpí sebevražednými depresemi
Podřezává se, pálí se nebo se pokouší o další metody sebepoškozování (Toto je satanský rituál, který používá bolest jako prostředek k odvedení pozornosti od božího světla a boží lásky. Prosím okamžitě upozorněte na tento problém na nejbližším oddělení zdravotní psychiatrie.)
Neustále si stěžuje na nudu
Spí málo nebo hodně
Je vzhůru příliš dlouho do noci
Vyžaduje nadměrné soukromí
Tráví příliš času o samotě
Vyžaduje příliš mnoho času o samotě a klidu (To může znamenat, že může mluvit s duchy zla skrze meditaci.)
Klade důraz na trávení času ve společnosti kamarádů bez dozoru rodičů
pohrdá autoritami jako jsou učitelé, kazatelé, jeptišky a starší lidé a to je pouhý příklad
Chová se špatně ve škole
Chová se špatně doma
Jí stravu spojenou, která se jakkoliv vztahuje ke gotice
Pije krev nebo vyžaduje zájem o pití krve (Upíři věří, že je to cesta jak dosáhnout Satana. Toto chování je velmi nebezpečné a je třeba mu IHNED zabránit.)
Sleduje kabelovou televizi nebo jiný nevhodný zdroj informací (Zeptejte se ve vašem kostele, které televizní programy jsou pro vaše děti vhodné.)
Hraje videohry obsahující násilí nebo mají povahu funkční hry (role playing)
Velmi mnoho času tráví na internetu nebo celkově více času tráví u počítače
Ukazují satanské symboly nebo zuřivě háží hlavou při hrající muzice
Provokativně či s erotickými náznaky tancují
Vyjadřuje zájem o sex
Masturbuje
Je homosexuál či bisexuál
Zabývá se nebezpečnými kultovními náboženstvími jako jsou Satanismus, Filozofie, Scientologie, Pohanství, Wicca, Hinduismus a Buddhismus
Nosí nášivky, nálepky či ostatní věci, na kterých se objevují různé nápisy jako : "Jsem Gothic, jsem mrtvý", "Žal jsem já", "Jsem Gothic"...
Tvrdí že je gotic/gotička
Otázka: Kolik uživatelů diskusního fóra je potřeba k výměně žárovky?
Odpoveď: Přibližně 216
1 uživatel k výměně žárovky a k tomu, aby napsal příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.
14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.
7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.
1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".
2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".
7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.
5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.
3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.
5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".
2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".
15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.
19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.
53 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".
11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.
36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.
7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.
4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.
13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".
5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.
4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".
1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.
1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.