Otázky & odpovědi

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

nj, legenda hovori ze su tri, tak nefim :think:
Vole, jseš vtipnej jak bedňa Githú.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

RisQ píše:nj, legenda hovori ze su tri, tak nefim :think:
V tom je myslím právě to kouzlo. Jsou tři, najdeš dvě (což je myslím i tak moc). Někteří lidé by strávili celý život hledáním byť jen jediné z nich, nebylo by přece normální, kdyby tys našel všechny jen tak mimochodem.
Žralok, který štěká, nekouše.
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

ja hlavne ked sa dostanem do Lower Ward tak sa mi vzdz zahadne zmeni presvedcenie z LG na NG a tu druhu nikdy nemozem pouzit....

btw Vhailor je zabavna postava, asi toto som s nim urobil: Nasiel som ho a prebudil tak ze som vyvolal jeho meno (60 000 exp), pribral som ho do party (90 000) vyvolal som spomienku, necem spoilovat takze nepoviem aku (90 000) a potom som ho presvedcil ze fanaticky nahanat zlodejov moze az po smrti a on sa rozpadol (90 000) a vzal som naspat do party Nordoma :) btw mozno tie pocty nesedia uplne, ale priblizne takto som to spravil :)

este otazocka... ako sa mozem porozpravat s tym Xachariasom? dajte mi presny postup, taky ako keby som ani nevedel co je to P:T
Naposledy upravil(a) RisQ dne 19.10.2006 17:21, celkem upraveno 1 x.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

RisQ: Mno můj TNO od Vhailora především vždycky dostal 150 000 expů a +3 k síle 8-) (jo, když nad tím přemýšlím, asi to byl spíš powergaming než roleplaying :lol: :oops: ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

tak +3 k sile sa mi nepodarilo :shock:

doma som sa troxa nudil:
Obrázek
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Xacharias: Musíš umět mluvit s mrtvými (naučí tě to hlavní zombie v Mrtvých národech) a potom si skoč do márnice. V prvním patře na severovýchodě se poptej místních zombie.
Žralok, který štěká, nekouše.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Xacharias: A ešte by som doplnil, že musíš najprv hovoriť s Fellom cez Dak'kona o svojich bývalých spoločníkoch a potom zas s Dak'konom o tom istom. Konkrétne o lučištvíkovi... No teraz to už snáď zvládneš...
RisQ
Sigilan

Příspěvek od RisQ »

hm, INT 24, Wis 23, CHA 25 a toto som uz skusal... :think: no nevadi, pohram sa s tym, mozno na to pridem
durana
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durana »

Potreboval by som pomoct. Prepokladam ze to tu uz niekde je, ale nechcem to hladat aby som omylom nenatrafil na ine, neziaduce informacie. Ako sa stat magom?. Uz som dostal ulohu aby som zohnal tie semienka co mi dala ta zenska Na Hadrnikovom namesti, uz som bol aj na trznici a ten ma poslal za zahradnikom. A nemozem ho najst a nechce sa mi vykecavat s kazdou postavou, lebo omylom plnim ine questy a ziskavam expy, ktore by som si chcel nechat az pre maga(dozvedel som sa ze ako mag zacinam od prvej urovne)
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Je nad tym barom u doutnajiciho neboztika, vola sa Truchlici za stromy (tak nejak podobne)...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Dana K
Sigilan

Nelze přidávat body do vlastností

Příspěvek od Dana K »

Mám problém. Když jsem se přeškolila na mága, tak po zvýšení úrovně nemůžu přidávat body do vlastností. Nevíte co s tím? Děkuji Dana
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Jakmile získáš vyšší level než byl v původním povolání, opět budeš moci vylepšovat vlastnosti.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Dana K
Sigilan

Příspěvek od Dana K »

díky moc :)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Znova po nejakom roku hrám Torment... i keď momentálne moc nemám RPG náladu, tak si to celkom užívam a je to zas iné... ale k veci - toto by som nepísal keby som nemal problém...

Mám graf kartu Nvidia GeForce 6 NX 6200 AX 128 MB DD, DirectX 9.0c a Windows XP Professional ... občas mi hra po vykúzlení kúziel namiesto daného efektu vyhodí také divné rozsekané štvorčeky alebo prečiarkované polia, ktoré po vyprchanie graf. efektu kúzla zmiznú. Aj keď je to tak, celkom ma to štve, lebo tieto efekty sú v Tormente imho perfektné a nechcel by som o ne prísť. A to ešte neviem aké problémy to bude robiť s mega-animáciami kúziel vyšších úrovní... neviete mi niekto poradiť ako sa tej graf. chyby zbaviť resp. či to vôbec ide?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Yachiko: Asi si budeš muset sehnat jinou verzi ovladače na grafickou kartu. Jakou verzi ti ale neporadím...
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“