Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising: Na oficiální stránce je psáno všechno velkým písmem, na fanstránkách je i cEvin Key psán jinak....rozsekne to ten, který má originální DVD...Ajantisi??? 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: Beztak je to v bookletu taky všechno velkým písmem 
Nicméně "oGre" se v souvislosti se Skinny Puppy na netu snad nikde nevyskytuje... Že by zvláštní haluz způsobená zvýšeným užíváním psychoaktivních látek ve spojení s poslechem Skinny Puppy?
Ministr zdravotníctví varuje 

Nicméně "oGre" se v souvislosti se Skinny Puppy na netu snad nikde nevyskytuje... Že by zvláštní haluz způsobená zvýšeným užíváním psychoaktivních látek ve spojení s poslechem Skinny Puppy?

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Anebo v době, kdy já jsem v bezvědomí a to jak tělesném (jsem polomrtvá únavou), tak počítačovém (nepustí mě k počítači) ?Hamster píše:Proč musí bejt rekord v počtu přihlášenejch zrovna když někde nasávám...

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Alnag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tento nápad je vpravdě geniální. A jelikož používáme magický systém (A)DnD má každý uživatel na den jen určitý počet slotů z nichž může odpověď seslat. Některé diskuse mají navíc vyšší level sesílání, ale zase můžete odpověd sesílat i ze svitku... ehm...RisQ píše:tak ma napadlo, ze namiesto odeslat odpoved by mohlo byt "seslat odpoved" nemyslite? :D

...a v niektorých nám tu cheatujú bojovníci a kúzlia hotový Dračí dech...Alnag píše:Některé diskuse mají navíc vyšší level sesílání, ale zase můžete odpověd sesílat i ze svitku... ehm...
Naposledy upravil(a) Yachiko dne 2.1.2007 0:07, celkem upraveno 1 x.
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Otázka pro znalce fungování rapidshare:
Co může zapříčinit skutečnost, že na jednom PC vše funguje korektně - uběhne určitý počet minut, napíšu heslo, stáhnu soubor, běží další odpočet minut - ovšem na jiném PC se mi něco podaří stáhnout průměrně napočtvrté - po zadání hesla mě to rovnou hodí na další odpočet popř. napíše, že už nějaký soubor stahuji, což není pravda.
(Tato situace už trvá několik měsíců.)
Díky,
Co může zapříčinit skutečnost, že na jednom PC vše funguje korektně - uběhne určitý počet minut, napíšu heslo, stáhnu soubor, běží další odpočet minut - ovšem na jiném PC se mi něco podaří stáhnout průměrně napočtvrté - po zadání hesla mě to rovnou hodí na další odpočet popř. napíše, že už nějaký soubor stahuji, což není pravda.
Díky,
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Sdílíš s někým svoji IP adresu a ten někdo také něco stahuje z RapidShare.Ajantis píše:Otázka pro znalce fungování rapidshare:
Díky,
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: