Alnag píše:Původně jsem uvažoval nad tím, jestli to nedat jako diskusi k článku, ale vzhledem k tomu, že by asi žádná diskuse nevznikla a že nevím, jestli by se to tam vůbec hodilo to dávám sem.
Jj, zajímavé - netušil jsem, že už to vyřešili. Narazil jsem na tuhle záležitost před časem při pročítání různých věcí ohledně reverzního inženýrství
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature píše:Jj, zajímavé - netušil jsem, že už to vyřešili. Narazil jsem na tuhle záležitost před časem při pročítání různých věcí ohledně reverzního inženýrství
A je to docela sofistikované což? (teda na tu dobu vzniku a tak...) Člověk pořád sedá na zadek před tím, co v tu dobu dokázali vytvořit.
09:43 - V íránském Teheránu začala kontroverzní konference o holokaustu. Má se na ní diskutovat mimo jiné o tom, zda byly ke státem organizovanému vyhlazování Židů vůbec používány plynové komory.
Vallun - to se přece dalo čekat, že stát, který hlásá potřebu kompletní likvidace Židů a jejich státu něco takového provede. A tak se náckové všeho druhu setkají s islamisty a vymyslí totální špinavost. Ale aspoň se uvidí kde je problé.,
Vůbec bych se nedivil, kdyby si islamisté padli do náruče s Americkými pravičáky co hlásají podobné teze a vůbec jim nebude vadit, že jsou to právě Amíci. Hlavně že najdou společného nepřítele.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun - mě z toho není zle, mě je líto, že jsme jako Evropa, která to všechno zažila dopustili. Mě vadí, že na jedné straně obdivujeme film jako třeba Schindlerův seznam a nadruhé straně absolutní tolerancí islámských menšin si vytváříme pátou kolonu.
Izrael jsme do slova do písmene zradili a nechali ho samotného v nepřátelském okolí. Na jedné straně holocaust odsuzujeme a na druhé straně plod naší hanby, který jsme ze studu pomohli vytvořit a teď nevíme jak ve strachu z konfliktu s radikálním islámem se máme chovat.
A tak se zkrátko dovíme že holocaust byl vlastně in aje potřeba ho dokončit. A použít k tomu Araby.
Je to prostě na blití.
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Lerek - bráško tě rád vidím , děláš něco nebo jen někde ležíš na břichu? No jak jsi tak nahodil řečnickou otázku.
NEPOCHOPIL !! Nikdo kdo si myslí, že porazit Izrael je možné nevástí a bojem nemá nárok. Pokud půjdeme do kategorie zničit - je to možné dostatečně velkou silou. Proto v souvislosti s touto zprávou pro svět velmi ale velmi špatnou a přitom se zdá, že nikoho moc nevzrušuje viniká zpráva, že Izrael poprvé oficiálně přiznal, že je majitelem jaderné zbraně. A to je ten správný mazec. Více ktomu hodím jinam ale Lerku - izrael mohou zničit ale ne porazit.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampirie - co na to říct. Je to prostě tak. A to je tam drobný nedostatek. Autoři zapoměli napsat, že černošské děti ve věku od 10 let jsou nejtvrdší a nejkrutěší válečníci na světě. Tedy na světě co znají oni. Jsou schopni krutějších zvěrstev, než si dokáží vymyslet dospělí vrazi.
Válka s těmito gerilami by byla děsivá. Ale je možné, že jak vyznívá ze článku -máš schopnost vždy najít takovýho jeda -že už není daleko.