Kdepak, jen voličům Organizované Diletantské Sekty...Ajantis píše:Neferit: Jojo, to aby sis už pomalu zvykla - za chvíli nám dají na ruce okovy všem.
Reakce na fotky
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Der Adler - ahoj orle, jsi velmi fotogenický typ a tvůj biotop je velmi exkluzivní. V jaké že to děláš břanži? Tvé okolí vypadá velmi nadějně. Hodlám změnit práci a a ta Tvoje navenek vypadá velmi dobře. Poděl se s těmi co nemají takové štěstí!! 
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
DerAdler - pokud je to tak, nezbývá než ti pogratulovat.
A ohledně plastových oken - v Česku je to velmi expanzivní odvětví. Šílenství kolem zateplování panelových domů z tohoto odvětví vyrobilo jednoho z tahounů ekonomiky ve stavebnictví. Podlě textu se domnívám - možná špatně - že jsi Slovák, u vás to takto zatím takto neběží ale je to otázka času.
Nezapoměň nám poslat pořádnou fotku. Mám představu:
Zátiší: DerAdler a plastové tříkomorové okno.
A ohledně plastových oken - v Česku je to velmi expanzivní odvětví. Šílenství kolem zateplování panelových domů z tohoto odvětví vyrobilo jednoho z tahounů ekonomiky ve stavebnictví. Podlě textu se domnívám - možná špatně - že jsi Slovák, u vás to takto zatím takto neběží ale je to otázka času.
Nezapoměň nám poslat pořádnou fotku. Mám představu:
Zátiší: DerAdler a plastové tříkomorové okno.
Neferit Sr: áno som Slovák, ale musím povedať, že len naša firma mala tento rok obrat jednu miliardu Sk ( zďaleka nie je v našom okolí jediná, ktorá vyrába plastové okná) a stále nedosiahla vedúce postavenie na trhu. Tomuto odvetviu dávam tak maximálne 2-3 roky a trh bude presýtený.
A určite búdú aj iné fotky z práce (5-komorové okno) i z párty (biotop)
.
A určite búdú aj iné fotky z práce (5-komorové okno) i z párty (biotop)
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
Takže jsem Tě poprvé? tedy možná viděl alespoň takto virtuálně. Ale kdo je ta sympatická bytost po Tvém boku?
Pokud to není tajné.
Pokud to není tajné.
Naposledy upravil(a) Neferit Sr. dne 7.7.2007 20:26, celkem upraveno 1 x.
Kdo je ty sympatická bytost? Já sem ty sympatická bytost a to po mém boku je Míša.Neferit Sr. píše:Takže jsem Tě poprvé? tedy možná viděl alespoň takto virtuálně. Ale kdo je ty sympatická bytost po Tvém boku?
Pokud to není tajné.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power