Moderátor: sevencreature

Napadaj mě SUMMONING, sice to není historický, ale Tolkienovský motivy jsou Tolkienovský motivy... U některejch sklateb stačí zavřít oči a člověk vidí pochodovat skřetí hordy...Podbi píše:Nezná někdo nějakou dobrou historickou skupinu, která by hrála něco říznejšího? Spíš tak bojovýho?
 Das neu Claudy 666 ... jetzt[/OT]
 Das neu Claudy 666 ... jetzt[/OT] 

Ono k tomu budú asi prispievať moje momentálne nálady, ale textovo aj hudobne je to genialita...
 Ono k tomu budú asi prispievať moje momentálne nálady, ale textovo aj hudobne je to genialita... Teda nie, ze by som zmenil nazor o 180 stupnov a zacal sa modlit k Jaggerovi, ale dost veci je tam vazne dobrych a take Gimme Shelter, Under My Thumb, Wild Horses alebo Anybody Seen My Baby? (ktora dokonca znie relativne moderne) si dokonca hovoria o oznacenie 'skvosty'...
 Teda nie, ze by som zmenil nazor o 180 stupnov a zacal sa modlit k Jaggerovi, ale dost veci je tam vazne dobrych a take Gimme Shelter, Under My Thumb, Wild Horses alebo Anybody Seen My Baby? (ktora dokonca znie relativne moderne) si dokonca hovoria o oznacenie 'skvosty'...