Sporty II
Moderátoři: Sadako, sevencreature
No neviem, či ste niekto dnes mali čas/chuť pozrieť si začiatok sezóny v skokoch na lyžiach, ale to čo sa udialo v Kuusame dnes bola naprostá hanba tak pre organizátorov ako aj pre skok celý. Tento šport sledujem už vyše päť rokov ak nie 6 a to úplne pravidelne a zatiaľ som nič také nevidel. Vážne nepochopím ako vôbec mohla jury prvé kolo uznať keď iba jediný závodník z prvej 15 očividne vďaka šialeným najmä veterným ale aj snehovým podmienkam skončil do prvej 30. a to iba na nejakom 25. mieste... nad podobnými rozhodnutiami mi vážne ostáva stáť rozum... 

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Co se tem trouba Hlinka tak imbecilně zabil v autě,
nemám schopnost se na hokej dívat. Liga le vyrabovaná - prachy jsou prachy a tak co se dá čekat. Je to tak že jsem vlastně na hokej rezignoval. Jediné na co se podívám je sjetina, abych věděl jak si stojí Litvínov a šmidra.
S tím co v lize je a s postojem hráčků k reprezentaci by nic neudělal ani hokejový génius.

S tím co v lize je a s postojem hráčků k reprezentaci by nic neudělal ani hokejový génius.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Tak snookerový UK Championschip je za námi a lehce překvapivé finále (papírově) - Ebdon - Hendry. Hendry se na žebříčku pořád drží vysoko, ale že by před turnajem nějaká velká forma, nedalo by se říct. A Ebdon drží své kvality, ale takových hráčů s papírově silnějšími předpoklady tam bylo víc.
Co mi však zůstane v paměti, je O'Sullivan a ta situace ve čtvrtfinále. První zápas na turnaji vyhrál se štěstím (ačkoliv ruku štěstěny využil s neuvěřitelným přehledem), druhý zápas se už dostával do tempa a čtvrtfinále s Hendrym, tam se hledal (a nutno říct, že Hendry hrál velmi dobře). Když už to ale vypadalo, že se O'Sullivan za stavu 0:4 chytí, tak při 1:4, kdy byl v náběhu zahrál velmi krkolomnou variantu (jakoby tam nebyly lehčí koule nebo jistota), ta neklapla a milý Ronnie jde k rozhodčímu, něco mu špitá, podává ruku Hendrymu a jde pryč... vzdává frame? Ne, rovnou celý zápas. Hendry skoro ani nevěří, rozhodčí krčí rukama, fakt povedená situace
Místo toho dostal v televizi aspoň prostor zápas Davise s Dottem a zvlášť večer tam Davis střihal neuvěřitelné koule (a bohužel i velké minely), takže se bylo rozhodně na co dívat.
Co mi však zůstane v paměti, je O'Sullivan a ta situace ve čtvrtfinále. První zápas na turnaji vyhrál se štěstím (ačkoliv ruku štěstěny využil s neuvěřitelným přehledem), druhý zápas se už dostával do tempa a čtvrtfinále s Hendrym, tam se hledal (a nutno říct, že Hendry hrál velmi dobře). Když už to ale vypadalo, že se O'Sullivan za stavu 0:4 chytí, tak při 1:4, kdy byl v náběhu zahrál velmi krkolomnou variantu (jakoby tam nebyly lehčí koule nebo jistota), ta neklapla a milý Ronnie jde k rozhodčímu, něco mu špitá, podává ruku Hendrymu a jde pryč... vzdává frame? Ne, rovnou celý zápas. Hendry skoro ani nevěří, rozhodčí krčí rukama, fakt povedená situace

Místo toho dostal v televizi aspoň prostor zápas Davise s Dottem a zvlášť večer tam Davis střihal neuvěřitelné koule (a bohužel i velké minely), takže se bylo rozhodně na co dívat.
Ani já již hokej nesleduji. Vlastně už sleduji ze sportu máloco. Po osmi letech absurdního fandovství jsem si uvědomil nudící repetetivnost celého toho kolotoče...Neferit Sr. píše:Co se tem trouba Hlinka tak imbecilně zabil v autě,nemám schopnost se na hokej dívat. Liga le vyrabovaná - prachy jsou prachy a tak co se dá čekat. Je to tak že jsem vlastně na hokej rezignoval. Jediné na co se podívám je sjetina, abych věděl jak si stojí Litvínov a šmidra.
![]()

"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajímalo co měl pan Hadamczik společného s popadáken na EHT. Zajímalo by mě zda autor tothot výroku rozumí hokeji jinak než od televize s párkem, pivem a brambůrkem...
Na druhou stranu nehodlám pana H. přeceňovat.
Neferit SR. O mrtvých jen dobře ne? Že by byl Hlinak trouba???
EDIT shodou okolností sjem si Vallune povšiml že jsi to pět ty, prostě tento týden jseš cílem mého břitkého sarkasmu, tak sorry
Na druhou stranu nehodlám pana H. přeceňovat.
Neferit SR. O mrtvých jen dobře ne? Že by byl Hlinak trouba???

EDIT shodou okolností sjem si Vallune povšiml že jsi to pět ty, prostě tento týden jseš cílem mého břitkého sarkasmu, tak sorry

Naposledy upravil(a) Dalcor dne 19.12.2006 14:22, celkem upraveno 1 x.
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Euro Hockey Tour je imho hlavně na testování hráčů. To, že mohl Hadamczik povolat jen 3 hráče z každého klubu, mu moc nepomohlo, dostali se tak do repre hráči, kteří tam asi nepatří. Ale ukáže se na MS, zda bylo stříbro z minulého náhoda, nebo jestli pan Hadamczik přece jen umí 

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
A z těch tří se mu každej druhej omluvil...Zakat píše:Euro Hockey Tour je imho hlavně na testování hráčů. To, že mohl Hadamczik povolat jen 3 hráče z každého klubu, mu moc nepomohlo, dostali se tak do repre hráči, kteří tam asi nepatří. Ale ukáže se na MS, zda bylo stříbro z minulého náhoda, nebo jestli pan Hadamczik přece jen umí
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Dalcor - však taky že jo. To o Karlovi Zichovi říkám veřejně že to byl úplný blbec. Protože jen úplný blbec se potápí do 50 metrů se srdeční vadou. Je mi ho líto a jeho písničky mi chybí. Ale ze svého názoru neslevím.
A Hlinka? Dalcore, pro mě to byla hokejová ikona. Já jsem už ve dvaasedumdesátém minulého století podepisoval koresponďáky a dával mu hlas do Zlaté hokejky. Já jen díky němu od té doby fandil a ještě jaksi sleduju Litvínov.. Já moravák. Jen trouba jede tam kde je omezená rychlost, rychlostí dvounásobnou. Sebe zabil a druhého člověka udělal nešťastným do konce života. Mě volant živí - ale raději přijedu později ale domů se vždy vrátím. Jistě za jiné mluvit nemůžu, ale já se takto pitomně nezabiju. Moýná mě zabije někdo jiný, to neovlivním, ale to nemůže nikdo.
A Hlinka? Dalcore, pro mě to byla hokejová ikona. Já jsem už ve dvaasedumdesátém minulého století podepisoval koresponďáky a dával mu hlas do Zlaté hokejky. Já jen díky němu od té doby fandil a ještě jaksi sleduju Litvínov.. Já moravák. Jen trouba jede tam kde je omezená rychlost, rychlostí dvounásobnou. Sebe zabil a druhého člověka udělal nešťastným do konce života. Mě volant živí - ale raději přijedu později ale domů se vždy vrátím. Jistě za jiné mluvit nemůžu, ale já se takto pitomně nezabiju. Moýná mě zabije někdo jiný, to neovlivním, ale to nemůže nikdo.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Dalcore - hokeji rozumím převážně od televize, i když na zákaldce mi dělal dvojku v bráně třídní reprezentace jsitej Lukáš Hronek (pravda, byl to florball:), nicméně tu hru mám rád, a nejsme si jsit,ž e se totéž dá říct o Šišlovi...
Uznávám,že to Hadamczik nemá lehké, ale na druhou stranu obdobná pravidla platí i v týmech ostatních... Navíc od prvního pohárů si Hadamcziks těžuje na nedisciplinovansot hráčů a přesto s tím endokázal duělat vůbec nic, ani s hrou v oslabení:( Navíc jeho protěžování ěnkterých jmen je zřejmé, a naopak ignoruje hráče, kteří by jistě byli přínsoem (zcela opomenutý Vlasák i v dobách, kdy vyloženě zářil), navíc není schopen komunikovat s některými typy hráčů. Prostě po mně to není trenér hodný být jedním z nástupců Hlinky a dalších...
Neferit Sr. - s tou nehodou je to těžké, táta mne na to místo vzal a ukazoval mi to tam. Pro úplnost dodávám, že je to profík, kterej má jen na autobusu víc než 1,5 Gm bez nehody, plus kamion, osobák a motorka... A po tom všem si enmylsím,že policejní verze je celá pravda, osobně si dovedu představit, že ten grázlík by měl jít sedět za vraždu spáchanou úmyslem nepřímým, dal bych mu natvrdo 21 let...
Uznávám,že to Hadamczik nemá lehké, ale na druhou stranu obdobná pravidla platí i v týmech ostatních... Navíc od prvního pohárů si Hadamcziks těžuje na nedisciplinovansot hráčů a přesto s tím endokázal duělat vůbec nic, ani s hrou v oslabení:( Navíc jeho protěžování ěnkterých jmen je zřejmé, a naopak ignoruje hráče, kteří by jistě byli přínsoem (zcela opomenutý Vlasák i v dobách, kdy vyloženě zářil), navíc není schopen komunikovat s některými typy hráčů. Prostě po mně to není trenér hodný být jedním z nástupců Hlinky a dalších...
Neferit Sr. - s tou nehodou je to těžké, táta mne na to místo vzal a ukazoval mi to tam. Pro úplnost dodávám, že je to profík, kterej má jen na autobusu víc než 1,5 Gm bez nehody, plus kamion, osobák a motorka... A po tom všem si enmylsím,že policejní verze je celá pravda, osobně si dovedu představit, že ten grázlík by měl jít sedět za vraždu spáchanou úmyslem nepřímým, dal bych mu natvrdo 21 let...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."