Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Dalcore - kde jsi na takovou zásadní myšlenku narazil :?: Jsem přesvědčen i podle smajlka, že jsi to myslel jako ironický šleh a napíšu co si myslím já. :-D Bude to trochu vážnější, ale snad to nebude na škodu

Jsem ve své podstatě poměrně nenormální člověk. Jsem ženatý 22let. Ženil jsem se ve dvaceti letech a šesti dnech. Po tříleté známosti. Že to děvčátko, které je už takovou dobu můj kocour miluji, jsem zjistil asi tak v devatenácti. Mě se prostě líbila i když vícero kámošů říkalo: " Co na ní vidíš vole, to nebylo něco lepšího?" bylo jich pět a vzali to co považovali za lepší - všichni jsou různou dobu rozvedení a někteří to stihli i vícekrát.

Svoji ženu miluji. Jinak než v těch dvaceti letech. Je to můj člověk. Je to ta, kdo se o mě strará když jsem marod a na druhou stranu se starám já o ni. Je to máma mých dětí a myslím si, že je to prima máma. Je to i výborný parťák a ještě něco, co si nechám pro sebe.

Tím jinak myslím, že to není spalující osudová láska. Je to potřeba být s ní, vzít ji do náruče když něco děláme v kuchyni, v obyváku i na procházce. Potřeba probrat co je špatně a co dobře doma, , v rodině, v práci. ale hlavně je ten cit schován v tom, že je tady se mnou, nejsem sám a dokud budeme oba živí tak sami nezůstaneme.

Fyzická přitažlivost? Dalcore, příteli jsem realista. Po 22 letech kdy jsme oba zestárli věkem, jsme unaveni prací, výchovou dětí a oba jsme přibrali nějaké to kilo - myslím že o tom už to není.

Chtíč? Jo taky někdy. Jinak je pro mě sex potřeba hlubší blízkosti s milovaným člověkem ale taková střelba jak před 20 nebo 15 léty už to není. Teď zrovna jsem spíš lenoch.

Já věřím na lásku a věřím i na věrnost. Dneska se to možná nenosí, ale pro mě je to hodnota které se nevzdám. Alespoň pokud to budu schopen ovlivnit. Mám dobré příklady v naší rodině a myslím si, že to možné je.

Ten náš sigilan Firkraag - není důkazem že mám pravdu? To je postoj před kterým smekám a hluboce ho vnímám .Vydržet čekat na svého člověka takovou dobu, to je v dnešní době téměř zázrak. :applause: To není jen chemie, chtíč to je něco víc. Přál bych mu , aby se to co do tohoto vztahu investoval vrátilo. A ono se to vrátí. Je to houževnatý člověk. A já mám takové lidi rád, mají totiž schopnost dosáhnout svých cílů. A tom život je. :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Ono to zase až tak ironické není.

Po odeznění oné přitažlivosti a chtíči přichází nadstandartní přátelství....

Díváme li se na to tedy z opačného pohledu než ty - tedy že láska není!
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Nejdřív je to chemie, a pak oboustranná závislost a důležitost pocitu jistoty. :-)
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Neferit Sr.
Sigilan

Myslím si že láska je a na nadstandartní pátelství v manželství já nevěřím. Pro mě můj kocour není přítel, je to nejdůležitější člověk v mém životě a to po všech stránkách. :-D

Proto s Tebou nesouhlasím a jsem rád, že to tak je. :-D

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Sťastný to člověk!
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Dalcor píše:Sťastný to člověk!
Btw na tenhle druh pesimismu mi přijdeš opravdu ještě příliš mladý. 8-)
Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Jak říkám jedna mi zlomila srdce, druhá mě nechce, konečná ;) Stačilo. Jsem na to už dost starý ;-)
EDIT: od té doby na lásku nevěřím
Naposledy upravil(a) Dalcor dne 19.12.2006 14:25, celkem upraveno 1 x.
Neferit Sr.
Sigilan

V tomto s Tebou souhlasím.

EDIT - TEDY V TOM ŽE JSEM ŠTASTNÝ ČLOVĚK.

Obsah Tvého dašího příspěvku hlavně přijatý závěř považuji za blbost. Až se spolu potkáme, nakonec to přijde, sedneme , já do tebe naleju 4 kofoly a hned se Ti vše bude jevit lepší.

Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Těžko...
tak jaksi to ve mě postupně vykrystalizovalo do tohoto stanoviska.
Neferit Sr.
Sigilan

Blbost :evil: - nakonec nějaká přijde, drapne si Tě a budeš jen hledět jak svět chytne jinou barvu. No fakt... :-D

Dalcor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Jo to mi říkají kolegové v práci 10 let, BTW já nepotřebuji utěšit ani to nepotřebuji vymluvit, já jsem ve své zahořklosti 2 dny z 10 spokojený 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Dalcor píše:Já si přidám jeden objevný příspěvek: ;-)
Láska neexistuje, jen fyzická přitažliost a chtíč. Láska NENÍ.
Asi očividně jak podle koho (celkově - zdá se mi - patří k lidské přirozenosti soudit ostatní podle sebe...) ;-)
Neferit Sr. píše:Fyzická přitažlivost? Chtíč?

Já věřím na lásku a věřím i na věrnost. Dneska se to možná nenosí, ale pro mě je to hodnota které se nevzdám. Alespoň pokud to budu schopen ovlivnit. Mám dobré příklady v naší rodině a myslím si, že to možné je.
Prima řečeno - taktéž můj názor a doufám, že dopadnu v životě nějak podobně :-) :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Dalcor píše:Jak říkám jedna mi zlomila srdce, druhá mě nechce, konečná ;)
To je toho. :roll:
Jako by na tomhle světě už nebylo dost lidí, kteří si pletou životní pesimismus s životní moudrostí. :idea:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ač mám podobné zkušenosti jako Dalcor, přesto souhlasím se Seniorem.
Láska JE, jen je to něco jiného než si mladší ročníky představují (včetně mě v jejich letech).

Jistě by se dala popsat mnoha způsoby, ale myslím že její nejdůležitější znak je NESOBECKOST.

No a tento rys není zrovna obvyklou součástí morální výbavy mladších ročníků, ale tak nějak přichází se zralejším věkem. Do té doby je to jen .... jak psal Dalcor. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tokkar: Mohl bys ty mladší ročníky nějak definovat. Já jen, aby těch 98 procent uživatelů Sigilu vědělo, zda si to mají brát osobně.
Btw většině mladé generace je proti srsti jistá verze mentorství, které je, spíše než realným zhodnocením situace, určitou projekcí vlastních myšlenek na druhé. :angel:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“