DerAdler píše:Tak, dám si neskorú večeru, čaj, k tomu cigaretu a môžem veselo pokračovať v hraní. Dovolenka sa nebezpečne kráti, tak treba využiť každú minútu .
To ja zase vďaka svojím šialeným náladám na hranie moc momentálne zas nemám chuť a čas využívam na debaty cez QIP a počúvanie hudby a znovu počúvanie hudby... a je mi blbo, ale vyžívam sa v tom...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Mě se vůbec nechce spát, jediné co dělám je že brouzdám po netu a kecám s Yachikem po ICQ...kéž by se mi chtělo něco hrát, ale jediné co stojí za řeč je Heroes 5, který už mě nebaví a Stronghold Crusader po síti s kámošem, který spí
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Bloudím po Durlagově věži... či spíše v jeho podzemí a nevím kam dávat všechny ty věci. Jak jsem třeba zjistil, kouzelné střely do kuše jsou neprodejné, tak je ani neberu. Achjo achjo. Démon pořád nikde... A chudinka sukuba už je mrtvá. Nojo, radši to pro dnešek zabalím. Dokončím to zítra. Snad.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Práve som zistil že megaupload je s prepáčením kurva... uploadujem tam nejaký pack mp3 a nakoniec mi to proste nevhyodí nikde link... nikde tam nie je... máte s megauploadom nejaké skúsenosti? Kde bysom ten link mal hĺadať?
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Bodkin píše:Zakat: Stronghold Crusader (i s obyčejným crusaderem) jsem koupil bráchovi pod stromeček... Dokonce byl o stovku levnější než samotný Stronghold...
V pohodě strategie, po síti paráda, doporučuji. Hráli jsme 2 proti 6, mazec, skoro se to nedá...
Tafif píše:Zakat: Chudáku.
Hlavně mě nikdo nelitujte
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
DerAdler píše:Tak, dám si neskorú večeru, čaj, k tomu cigaretu a môžem veselo pokračovať v hraní. Dovolenka sa nebezpečne kráti, tak treba využiť každú minútu .
To ja zase vďaka svojím šialeným náladám na hranie moc momentálne zas nemám chuť a čas využívam na debaty cez QIP a počúvanie hudby a znovu počúvanie hudby... a je mi blbo, ale vyžívam sa v tom...
Tak k tomu si treba pustiť nejaký Radiohead a ponoriť sa do totálnej depresie .
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf