Možné je všechno.Vallun píše:Blbej dotaz: Je možné, že je to obsažené v nějakév erzi hry přímo? mám CDprojektí edici BG II SoA a ToB dohromady a když získám dostatekz kušeností, tak u tripl povolání mám normálně HLA mága k dispozici:)
Povolání (true class, dualclass, multiclass)
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Mam nainstalovany jeden z nich urcite, ted nevim ktery... Ale nicRazfallow píše:Asi jsem to špatně napsal. Abys mohl tyhle HLA získat v originální hře (ať už s nebo bez XP capu), potřebuješ BG2 Fixpack nebo Baldurdash Fixpack.Piccaso píše:Já jsem na 20M expech - mag cca 6,7M a z jeho HLA jsem jeste vybirat nemohl, takze zadny Draci dech atd...![]()

A ještě jeden problém. Chtěla jsem si Kensaie hned na tom sedmým levlu v Irenicově žaláři dualclasnout, jenže ono to nějak nejde. Předpoklady splňuje. Má int 17 a mou 15 a je to člověk. Přijde mi divný, že to nejde, když na opak mi to šlo (čaroděje na bojovníka)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Jenže ono mi to nejde ani u normálního bojovníka...AlmSiVi píše:Ted si nejsem jistej, ale není u kensaie že se nemůže dualclassnout? Pamatuju si že sem měl v partě kensaie (nějakej mod) a dualclassnout to nešlo i když splňoval požadavky.
Plá plamen věrné lásky,
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak z módů to mohl být buď Nathaniel nebo Chloe...AlmSiVi píše:Ted si nejsem jistej, ale není u kensaie že se nemůže dualclassnout? Pamatuju si že sem měl v partě kensaie (nějakej mod) a dualclassnout to nešlo i když splňoval požadavky.
Hm, vim na stopro, že jsem kensaie normálně dualclassovala na mága a šlo to. Nemám tucha, proč to teď u Ave nejde

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Sila musi byt 15, ne moudrost. Inteligence je spravne.Ave píše:A ještě jeden problém. Chtěla jsem si Kensaie hned na tom sedmým levlu v Irenicově žaláři dualclasnout, jenže ono to nějak nejde. Předpoklady splňuje. Má int 17 a mou 15 a je to člověk. Přijde mi divný, že to nejde, když na opak mi to šlo (čaroděje na bojovníka)
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- PinHead
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Chci zkusit dojet bg 2 jen s dvěmi postavami. Udělal jsem v multaku multiclass F\T a C\M. Je to dobrá konmbinace?
projdu to?
jaký je názor zkušených?
? v tomto ohledu jsem nepříliš zkušený, nikdy jsem za dual nehrál. dík 
a ještě jaké mám dát F\T zbraně? myslel jsem 2x long sword
? nebo jaká kombinace je nejlepší 

a ještě jaké mám dát F\T zbraně? myslel jsem 2x long sword

Naposledy upravil(a) PinHead dne 9.3.2007 19:36, celkem upraveno 1 x.
Miluju ŠPENDLÍKY A HLAVY!!!!!!!!!!!
Adun Toridas!
Adun Toridas!