Po tom co som zazil pocas branneho pred dvomi tyzdnami, mi pride slabe uplne vsetko. To som mal brutalne stavy 5-6 hodin. A ked sa zdalo ze to uz zoslabuje, tak sme to dorazili jointom. No ani som nevedel ako sa volam, ale nastastie sme sa drzali dalej od profesorov, takze sa na nic neprislo.Elessar píše:Mno... keby som sa tak zhulil dnes, tak mi to asi slabe prijde, ale vtedy to bol velmi specialny zazitok :)
Drogy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Dlouho jsem se sem nepodíval ale poslední vstup mě opět přivedl.
Target - blahopřeji! Úžasné vítězství ducha nad hmotou !!!!!!! Každý máme své momenty, které jsou v našem životě mezníky. Ty jsi se k jednomu dopracoval. Ještě jednou blahopřeji, jen tak dál.
sevencreature - velmi dobrý počinek,
Target - blahopřeji! Úžasné vítězství ducha nad hmotou !!!!!!! Každý máme své momenty, které jsou v našem životě mezníky. Ty jsi se k jednomu dopracoval. Ještě jednou blahopřeji, jen tak dál.
sevencreature - velmi dobrý počinek,

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
Vampiria: Byla to tuším reakce na nějaký článek v Trip magazínu, kde byl "zneužit" Bobík jako propagátor marihuany.
Vtipné to samozřejmě je, ale nemyslím si, že by čtenáři čtyřlístku byli konzumenty této drogy. Obráceně to ale asi funguje, koneckonců kolik zhulených už sledovalo Teletubbies.
Mňo, ale třebas to pomůže vytvořit dobrou atmosféru ve školách či rodinách, kdy mladší budou práskat starší.
Vtipné to samozřejmě je, ale nemyslím si, že by čtenáři čtyřlístku byli konzumenty této drogy. Obráceně to ale asi funguje, koneckonců kolik zhulených už sledovalo Teletubbies.

Mňo, ale třebas to pomůže vytvořit dobrou atmosféru ve školách či rodinách, kdy mladší budou práskat starší.

- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
:-)
Já to říkám pořád - DROGY JSOU ŠPATNÉ - i Čtyřlístek mi dává za pravdu... Já věděl že jsou to ti správní kladní hrdinové 

...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Masochismu se očividně meze nekladou... Nebo spíš, kdo chce kam...necrotising_ píše:50 lysohlávek (poprvé) + alkohol. Dokonalý bad trip.

EDIT: Nelíbí se mi zaprvé ten alkohol a za druhé celkový přístup (vypadá to, že si dáváš lysoně jen tak, aby jsi je konečně vyzkoušel či co, a zdá se mi, že k nim přistupuješ jak k alkoholu - čili výsledek je pochopitelný

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 2.1.2007 11:14, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
ano, přesně tak, vypálit jim kanály a vybourat baráky, pochytat a zpopelnit ty zfetovaný čumákysevencreature píše:Masochismu se očividně meze nekladou... Nebo spíš, kdo chce kam...necrotising_ píše:50 lysohlávek (poprvé) + alkohol. Dokonalý bad trip.

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit Sr.
- Sigilan
necrotising - nezbývá mi než Ti poblahopřát k úžasnému zážitku. Jen tak dál, třeba se časem dočkáš krásných absťáků a ještě krásnějších delírek. TO se chlubíš nebo jako co? Sděl to zapšklému odpůrci podobných aktivit.
Lerek - ty jeden divochu. Či radikále?
Lerek - ty jeden divochu. Či radikále?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."