BG1: TotSC: Durlagova věž
- Challenger
- Sigilan
- Challenger
- Sigilan
- Windwalker
- Sigilan
Potřebuju pomoc.
Jsem v Durlagově věži v prvním podzemí. Mám Hlavici i rukojeť paličky a ty mám podle návodu zkout dohromady v kovárně. Jenomže při klepnutí na kovadlinu mi sice z inventáře zmizí víše zmíněná hlavice a rukojeť ale žádný hotový-ukovaný- předmět nezískám.
Potřeboval bych poradit co s tím, popřípadě i tag abych si ji mohl vyvolat přes konzoli ( i když konzole a chatování jsou díla dábla
)
Jsem v Durlagově věži v prvním podzemí. Mám Hlavici i rukojeť paličky a ty mám podle návodu zkout dohromady v kovárně. Jenomže při klepnutí na kovadlinu mi sice z inventáře zmizí víše zmíněná hlavice a rukojeť ale žádný hotový-ukovaný- předmět nezískám.
Potřeboval bych poradit co s tím, popřípadě i tag abych si ji mohl vyvolat přes konzoli ( i když konzole a chatování jsou díla dábla

Pokud se zeptáte, budete za hlupáky pět minut.
Pokud se nezeptáte, budete za hlupáky celý život (celé hraní BG)
Pokud se nezeptáte, budete za hlupáky celý život (celé hraní BG)
- Windwalker
- Sigilan
Pls treba instalovat niake patche aj ked mam bg tutu? Su aj v tutu v durlag`s tower niake bugy?dik.
Pls help som v durlagovej vezi v prvom podzemnom patre... A tam su styria strazcovia a kazdy mi da jeden quest aby som mohol ist dalej.. Lenze jeden ten quest ten s co mam vyrobit to vino neviem... Nahodim stroj do pohybu ale stale mi napise lis je pripraven k pouziti ale treba niaku pohonnu silu ci co.... neviete co s tym? dik.
Pls help som v durlagovej vezi v prvom podzemnom patre... A tam su styria strazcovia a kazdy mi da jeden quest aby som mohol ist dalej.. Lenze jeden ten quest ten s co mam vyrobit to vino neviem... Nahodim stroj do pohybu ale stale mi napise lis je pripraven k pouziti ale treba niaku pohonnu silu ci co.... neviete co s tym? dik.
Tutu by již mělo být bez problémů - alespoň jsem na žádný nikdy nenarazil.Kalach píše:Pls treba instalovat niake patche aj ked mam bg tutu? Su aj v tutu v durlag`s tower niake bugy?dik.
ad Návod na řešení problému s vínem - dovolím si předem publikovat z chystaného překladu:
"V pokladnici vezměte podivně vyhlížející klíč a otevřete jím stolek v dámské ložnici. V zásuvkách naleznete páku. V sousední šatně jsou hrozny, vezměte je také. Nyní máte vše potřebné, vydejte se do sálu s motorem. Tam zapojte páku (dvakrát klikněte na ovládací panel na můstku), čímž zprovozníte zařízení. Pokračujte do místnosti s vinným lisem a dvakrát na něj klikněte. Získáte láhev vína. "
(takto mi to vždy fungovalo bez obtíží)
Kalach:
http://www.dudleyville.com/bg1/ar0511.htm
lis je v místnosti označené na mapě jakožto "Wine Press"
http://www.dudleyville.com/bg1/ar0511.htm
lis je v místnosti označené na mapě jakožto "Wine Press"