KEBULE: To nemyslíš vážně, že ne? Nebudu hodnotit film, který mě naštve, otráví, znudí nebo jen prostě nebaví dobře jen proto, že na tom někdo pracoval. Mne zajímá konečný produkt...nehledě na to, že za to tvůrci jistě dostali zaplaceno.
Moderátor: sevencreature
No, vypadá to trochu na zásek na slovíčkách, takže do toho asi nemá smysl příliš hlodat.Ajantis píše:Hamster:Mezi tím, jestli mě film baví a jestli mi vyhovuje, je rovnítko.Takže film, který mi nevyhovuje, mě nebaví, film, který mi vyhovuje, mě baví, film, který mě baví, mi vyhovuje a film, který mě nebaví, mi nevyhovuje. Je to prosté.
O-ou, moje prolhanost byla prohlédnuta!Ajantis píše:To, že jsou mé názory téměř vždy extrémní, je jednoduše lež.
Šmankote, když sem si tohle přečet, tak se mi okamžitě vybavila taková ta hrozná keramika, co vyrábí postižený děcka. To už je pak samozřejmě extrémní přístup, ale myslim, že kebule má pravdu, že určitý body za snahu sou na místě. To ale spíš člověk musí mít v sobě, než aby se k tomu nutil. To je jako když doma poslouchám nějakou undergroundovou skupinu, tak je taky neodsoudim za to, že neměli prachy na profi nahrávku. Mě je jasný, že to neni vyloženě to, co bys odsuzoval (snad), ale lepší příklad mě zrovna nenapad.Ajantis píše:Absurdní, té práce ať si váží ti, kterým se výsledek líbí, mě zajímá pouze výsledek - a ten se mi buď líbí, nebo nelíbí.
Poslední kapka od teď už jen Vampirantis...Ajantis píše: A hodnotit film lépe, protože si s ním dal někdo práci?
Absurdní, té práce ať si váží ti, kterým se výsledek líbí, mě zajímá pouze výsledek - a ten se mi buď líbí, nebo nelíbí.
Prosím, kebule, když už tu mluvíš o respektu, tak nepoužívej "Vampirantise" (btw nezkomoleno to bylo "Vampijantis").KEBULE píše:Poslední kapka od teď už jen Vampirantis...
Aha takže odsoudíš dobře napsanou knihu jen proto že tě naštvala pravopisná chyba? Pokud ano, tak celej film pošleš do pryč jen proto že ti třeba nesedlo vyřešení zápletky... Mám pravdu?Vampiria píše: KEBULE: To nemyslíš vážně, že ne? Nebudu hodnotit film, který mě naštve, otráví, znudí nebo jen prostě nebaví dobře jen proto, že na tom někdo pracoval. Mne zajímá konečný produkt...nehledě na to, že za to tvůrci jistě dostali zaplaceno.