Motorismus
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak copak říkáte na Škodu Joyster?
Zepředu se mi líbí hodně, zezadu už méně, ale jinak pro mě velké překvapení(po tom rodinném paskvilu co předvedli předtím).
EDIT Lerek: Žlutou nemám rád, jinak velkými auty také nepohrdnu
Zepředu se mi líbí hodně, zezadu už méně, ale jinak pro mě velké překvapení(po tom rodinném paskvilu co předvedli předtím).
EDIT Lerek: Žlutou nemám rád, jinak velkými auty také nepohrdnu

Naposledy upravil(a) Zakat dne 28.9.2006 15:10, celkem upraveno 1 x.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jáááj - proč já nemám sebou v práci foťák
Výjev který tu mám za oknem se jen tak nevidí...
Pracuji a najednou takové sotva slyšitelné písknutí gum a pak rána. Kouknu z okna a tam favorit combi s vozíkem zarvaným až k nárazníku. Pár metrů za ním felicie s pomuchlaným čumákem (na téhle T křižovatce nic neobvyklého).
Ovšem nechápavé kroucení hlavou začíná ve chíli kdy se cca do 5i minut za felícii naštosují další dvě 'jako fakt vostře tuněný fáčka', po chvilce na vedlejší odbočí další škodovka, řidič jí ovšem nechá stát tak 3 metry oh hranice křižovatky (tedy blokuje auta ktrá odbočují z hlavní) a jde se bavit do hloučku už asi 20i členého 'fakt vostrýho gangu tunerů'. V tu chvíli objíždí nehodu golf (ten už byl pravda s tuningem o.k.) ovšem zastavuje přesně uprostřed onoho T a jme se také vykecávat (asi 3 minuty) se členy 'gangu'... A kolony na obou stranách narůstají... A co to nevidím - přijíždí další dva 'tuneři' a zastavují v prostisměru na krajnici..... OMFG

EDIT: 12:05 doráží na místo DP... + - 20 minut - to si celkem pohnuli
EDIT 2: 12:50 obě auta již odstavena ke krajnici, cajti sepisují papíry a šup - další dvě auta v sobě
Tentokráte ale jen trochu promačklé plechy a poškozené světlo... Hmmm - auto které zavinilo nehodu řídil stařík, který z toho auta sotva vylezl a ani nepostřehl, že někoho naboural..
Když stále vytvářejí jednu perlu za druhou - mohli by také ošetřit nějakým způsobem od určitého věku přezkušovací jízdy 

Pracuji a najednou takové sotva slyšitelné písknutí gum a pak rána. Kouknu z okna a tam favorit combi s vozíkem zarvaným až k nárazníku. Pár metrů za ním felicie s pomuchlaným čumákem (na téhle T křižovatce nic neobvyklého).
Ovšem nechápavé kroucení hlavou začíná ve chíli kdy se cca do 5i minut za felícii naštosují další dvě 'jako fakt vostře tuněný fáčka', po chvilce na vedlejší odbočí další škodovka, řidič jí ovšem nechá stát tak 3 metry oh hranice křižovatky (tedy blokuje auta ktrá odbočují z hlavní) a jde se bavit do hloučku už asi 20i členého 'fakt vostrýho gangu tunerů'. V tu chvíli objíždí nehodu golf (ten už byl pravda s tuningem o.k.) ovšem zastavuje přesně uprostřed onoho T a jme se také vykecávat (asi 3 minuty) se členy 'gangu'... A kolony na obou stranách narůstají... A co to nevidím - přijíždí další dva 'tuneři' a zastavují v prostisměru na krajnici..... OMFG

EDIT: 12:05 doráží na místo DP... + - 20 minut - to si celkem pohnuli

EDIT 2: 12:50 obě auta již odstavena ke krajnici, cajti sepisují papíry a šup - další dvě auta v sobě

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ono by možná stačilo, kdyby se opravdu dbalo na ta lékařská potvrzení od určitého věku (a kdyby se tato nedávala "jen tak"). Protože není vážně nic lepšího než 70ti letý poloslepý dědek, který "toho přijíždějícího po hlavní opravdu neviděl". Ne že bych mu to nevěřil, on nevidí ani na 2 metry před sebe, ale i dle statu quo by tedy za volantem sedět neměl.Frosty píše:Když stále vytvářejí jednu perlu za druhou - mohli by také ošetřit nějakým způsobem od určitého věku přezkušovací jízdy