Hmm... afaik mám tu najnovšiu... čo môže byť záruka funkonosti ( resp najelšpej možnej funkčnosti ) aj nemusí...Landor píše:Yachiko: Asi si budeš muset sehnat jinou verzi ovladače na grafickou kartu. Jakou verzi ti ale neporadím...
Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Já měl taky nejnovější a grafika v kotoru mi taky blbla. (Tam jsem ale žádné funknčí řešení nenašel)Yachiko píše:Hmm... afaik mám tu najnovšiu... čo môže byť záruka funkonosti ( resp najelšpej možnej funkčnosti ) aj nemusí...
Kdysi mi trochu blbla grafika v BG, a tam mi trošku straší ovladače pomohly, tak nevím. zkusit to můžeš...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Zkus jiné ovladače grafiky - spíše tedy starší (až ty, ve kterých se tvoje karta narodila). Ono totiž u ovladačů neznamená novější=lepší. PST dělá podobné efekty při 32bitové hloubce (resetuje si to ve full screenu), takže si zkus zapnout 16 bitů a zkus to spustit také v okně.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jak říká Vampiria...
Každopádně nedávej bronzovou kouli z ruky...
Každopádně nedávej bronzovou kouli z ruky...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Som zvedavý, kolký dohrali bez bronzovej gule po prvý krát... teda nie že by sa to nedalo, ale vláčil som ju zo sebou do poslednej chvíle zo zvedavosti ... tak isto ako dlažebnú kostku z nástenky
. Na rozdiel od dlaždice z nástenky, gula mala nejaké využitie 

"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
Já s sebou poprvý vláčela úplně všechno, co se dalo. Včetně přebytečných (a nepotřebných) hadrů a lebek...

These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hm, já s sebou pokaždé vláčela skoro všechno, co jsem našla...s některými věcmi, ač jsem na jejich praktické využití nepřišla, se loučím velice těžce. 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
nj, Bezmenný je jeden z mála hrdinov, ktorí nosia v batohu 3-4 useknuté hlavy + plno užitočných vecí, ako napr. lavá paže #985
, Strahanuv denník, Zápisky z prijmacej miestnosti a plno ďalších poznámok ... dúfajúc, že snáď neskor sa to bude hodiť
Ešte otázka: Portál k Tichému Kráľovi (ten od Osuntelej Mary) sa dá použiť iba jediný raz? Som tam už raz prišiel, ale keď som to chcel po nejakom čase zopakovať, uz tam nebola možnosť aktivovať portál, iba neaktivovať. Škoda, chcel som ešte raz pokľaknúť pred Tichým Králom
a poobzereť sa tam bez toho aby sa na mňa vsetci vrhli ... nechcem ich zabíjat, Hargrimm je môj oblubenec 

Ešte otázka: Portál k Tichému Kráľovi (ten od Osuntelej Mary) sa dá použiť iba jediný raz? Som tam už raz prišiel, ale keď som to chcel po nejakom čase zopakovať, uz tam nebola možnosť aktivovať portál, iba neaktivovať. Škoda, chcel som ešte raz pokľaknúť pred Tichým Králom

Myron
Myron
- Cesare
- Lim-Lim
- Kontaktovat uživatele:
a) Tam, kde ses probral na začátku hry. Nech se zabít nebo propašovat Poxem... (Portál je za takovým tím obloukem, na konci místnosti.)PinHead píše:jeste mensi zasek...do pevnosti litosti se dostanu nejakym portalem z marnice...nevite nahododou kde je?![]()
jinak me napadla takova vec, v pevnosti litosti na me zautoci vhailor. Jak ho ale mám zabít s magem, kdyz ma vhailor 100% resistance na magii
b) Jestli to fakt bude Vhailor, tak hodně štěstí...

To je preto lebo hráš za sprosťákaPinHead píše:...jinak me napadla takova vec, v pevnosti litosti na me zautoci vhailor. Jak ho ale mám zabít s magem, kdyz ma vhailor 100% resistance na magii

A ešte ma napadla taká otázka /nikdy mi to nenapadlo

Myron
Myron